középsőben van, szerintem fogom azt legfelsőbe(szóval tű lefele). Gondolom akkor nem lesz kormos a gyertya. Tudom, hogy ezeket kéne,de nem akarom annyira most szétszedni.
Megkaptam volna a levelet a rendőrségtől,ha itthon lettem volna. Még a postára is mehetek át. Majd megírom mit gondoltak ki nekem ezért a mutatványért. Azért rákérdezek,hogy nem törhetem akkor össze magam amikor a kedvem tartja? Rögtön egy vödör sz.rt öntenek az ember nyakába,nem elég baja van. De nem játszom le előre,lehet,hogy csak gratulálni akarnak!
Először is tudni kéne hogy milyen karburátor van rajta.
Aztán: fúvókaméretek, tűk jelzése,szívótorok átmérője.
Amíg ezek nincsenek meg addig kár is tekergetni bármit.
nah. állítottam a keverékcsavarokon. most szebben is veszi a fordualott, valamiért. a lényeg. a tű hányadik horonyban legyen? most kifele állítottam a csavart. eddig bennt voltak, és bekokszolta a gyertyát. Tipp?
FastRide Magazin
Ízelítő a márciusi számból: 125-ös, 250-es motorok ma és "tegnap". Merre is tart a fejlődés? FZR,! CBR, ZXR, GSX-R és a többi kultikus gépezet...
Holnap megyek fel a Szilveszterékhez,dumálunk az Attilával egy kicsit. Ha kell valakinek valami,akkor írja meg,meg tudom kérdezni van-é,és mennyiért? Holnap 11 körül gondoltam,ha nem lesz szar idő.
szevasz papa helyzet?
Ja az apósé nem a legszebb
Aztán: fúvókaméretek, tűk jelzése,szívótorok átmérője.
Amíg ezek nincsenek meg addig kár is tekergetni bármit.
FastRide Magazin
Ízelítő a márciusi számból: 125-ös, 250-es motorok ma és "tegnap". Merre is tart a fejlődés? FZR,! CBR, ZXR, GSX-R és a többi kultikus gépezet...