Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon nem jó ötlet!
Isten éltesse a Tamásokat! (ezek szerint az van )
Mivel ez igen komoly horderejű kérdés ami akár a motor végét is jelentheti, én inkább a Motordokitól kérdezném meg, mert az Ő véleménye az legmegbízhatóbb, Ő igazi szakember.
Mivel én sportszűrőket tettem fel,én is kivezettem oldalt,de semmi változást nem észleltem.
Sziasztok!
Tudom nem vagyok nagy fórumozó, de most mégis lenne egy kérdésem amire szeretnék helyes választ kapni.
Érdemes-e a karter csövet kihúzni a légszürőházból és levezetni a földre?
Onnan jött az ötlet, hogy egyik ismerősöm azt mondta, hogy idősebb motoroknál ajánlatos ez a lépés, mert ha kopott a gépezet akkor a kartercsövön keresztül olajat is visz a légszűrőházba és attól befulladhat.( DE NINCS SEMMI BAJA NEM FULLADOZIK)
Járatás közben leszedtem a kartercsövet és teljesen forró állapotban mikor a ventilátor is bekapcsolt már, akkor is csak a sima fehér gőz jött fel 5 másodpercenként egy pici, semmi kék füst semmi olaj semmi (hála istennek)!
Ettől függetlenül érdemes kivezetni a karter csövet, lesz-e érezhető változás, vagy mivel még így semmi baja hadjam a francba?
Megyek kutyázni,majd leszek.
De jól néz ki! Mi az a fehér a tetején? Feta sajt?
Tamások! Boldog névnapot kívánunk Nektek!
upsz.. Thomas
Pupu,Poti,Thopmas boldog névnapot!
Az lesz Alig várom már, milyen lesz a motor, olajcsere után Főleg,hogy ez egy fos volt benne
a legbiztosabb,ha egy rongyon atfolyatod.azon minden felakad.
latom megint tul sok KV-t ittal
Már összeraktam, remélem jó lesz. Próba délután ha feltöltöttem az akksit. De a kormányzár elég nehezen működik.
A tartalékhoz meg kell kulcsot gyártatnom, azt a betétet sajnos nem tudom addig használni.
Bazz, ez eszembe se jutott XD Asszem már átszűröm, biztos akarok benne lenni. De mondjuk az olajszűrő szép, nincs semmi fémes csillogás benne
Elfogadom sorsom.
Shalom testvéreim mától a nevem Bettelheim Tamás
Beszart a motoron a gyújtáskapcsoló, atomjaira kellett szednem.
Isten éltesse sokáig a Tomikákat
persze,csak azert irtam,h ha nem talal a magnes benne,az meg nem azt jelenti,h minden rendben van,hanem azt,h a vas alkatreszek okesak.
Legyen Magyar vagy Germán eredetű és lehet nyugodtan szerencsétlen a jelentése de ne héber áááááááááááááááááá
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nem akarok héber eredetű nevet nem akarok csodálatos lenni nem
De pl a fogaskerekek nem aluból vannak