Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

He he. Vastag melegítőben túracipőben voltam 82kg.
nalam az a vegsebesseg,amit ki tudok hozni egy biciklibol
Pénteken ha jó idő lesz,elindítom az enyémet is,ha sikerül. Közel 6 hónapja aluszik. Majd felveszem videóra,és felteszem az oldalra.
Na végeztem a tornával.
olcsóért vettem, maradt kis pénzem rajta, nem enekem való, fájt a könyököm rajta..meg túl erős
Alakul majd ha 100kg leszek akkor azt már elmondhatom fasza gyerek vagyok. Addig semmi.
Jó a fogyókúrád!
ja és a lényeg S-es a sisakom a csatot azt alig bírtam becsatolni a tokámtól úgy hogy koppra a legnagyobbra volt állítva a csatt.
Ma felveszem a bukómat és simán alá tudtam dugni az ujjaim meg is lepődtem 1 kicsikét.
Nem baj megcsinálom.
Ez csodaszép főleg a lila felni. És miért váltál meg tőle?
áááááááááá de jól laktam mozarella golyók paradicsom ágyon isteni volt jobb mint a spagetti.
Szerintem a legtöbb iskolában azt is megcsinálják,kell egy a nagy vizsgalapra,és egy a kis gyakorlati órakönyvhöz,abba írják bele az oktatók a levezetett órákat.
nem ide tartozik, de rábukkantam és örülök. örüljetek Ti is
a volt motorom
Beraktam a motort a stúdióba ne fázzon szegény és 1 kicsit előjött az ördög belőlem.
15m csíkot húztam a sima padlón kicsit poros volt
ó akkor még nem volt ilyen fejlett technika Gyulám mikor neked készült a jogsid akkor még kőtáblára véstek . .
okmányirodába nem is kell azt tudom de a jogsishoz kell vinni 2őt.
igaz iskolát még nem választottam
Ja igen,de nekem megcsinálta az iskolában az oktatónő,volt kamerája.Az okmányirodában is van képkészítő,oda se kellett vinni.
Mert kell az adatlapra nehogy más menjen el helyetted vizsgázni meg mittoménminek
Minek az igazolványkép?
Arra is gyúrok csütörtök személyi csere és 2db igazolványkép a jogsihoz készül.
Mentem tornázni.
Akkor nem kell. Köszi.
Nehogy! Ne merd elkótyavetyélni! Akkor meg sem érdemled ezt a jó kis motort. Inkább gyúrj a jogsira!
Ja író ha van pcdbe író akkor minek?
Később van,de már a harmadik szakaszon mennek!