Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És akkor láttad volna az arcomat mikor olvastam. Mint a western filmekbe úgy forgattam a fogpiszkálót a számba és bámultam meredten a monitort,
Szasztok! boldog tamások!
Boldog névnapot Tamásom
Szevasztok, végre itthon. Ma megírtam még 3 tesztet, mindhárom 90%-osra sikeredett, az meg jó. Névnapos dolgot mindenkinek köszönöm szépen, bár én nem ma ünneplem

ábrus: véletlenül sem látsz rá semmilyen lehetőséget sem, hogy meglegyen a moci a héten? tudom, hogy beszéltük amit beszéltünk, csak közbe beugrott, hogy a kiállítás most hétvégén lesz és nem jövőhéten (kicsit gondba vagyok a dátumokkal) és arra terveztem elgurulni ha nem, nem persze, tehát nem olyan nagy dolog az, csak jólenne
hat vazzeg,hangosan felrohogtem eskuszom nem vagy normalis! lelki szemeimmel elkepzeltem a tortenetet.lattam poti lefele biggyedt szajat, es adam gondolkodo tekintetet,h ezt most eppen mire fogja,miert maradt le
Hát ez annyira király, hogy nagyon köszönjük ábrus! nem gondoltál még arra, hogy írj 1 könyvet az életedről?
jogos komment
Olyan szót nem ismerünk
Nekem lassú az anyagcserém eddig se volt sok gondom vele
hááát
Nem semmi bajom azonkívül hogy a pukimanók megszálltak . . . . . .
ÉS a cégesed ideér szerdáig . .
Tamások boldogat

Többieknek szasztok
még a béljeid is összeragadnak ,
A holnap reggeli postával elküldöm.
Remélem csüt-ig odaér.
Hámán mérne lehetne?
Hát ha tesokám sikerült be enned fél kilo sajtikát akko valoszinü nem lesz egy pár napig gondod szarásra
VIccesből vagy. Estig ittvagyok.
SZerintem így is céges postán keresztül kapod majd, mert nem lesz időm elmenni. Szar hetem lesz.
nekem speciel müködött véle bár én nem játszottam rajta
Beszartam.
Na nem tőled hanem a fél kg fetasajtól amit ma megettem
Skacok keresztfiamnak van 1 p4es gépe arra lehet tft monitort kötni ami rendesen működik is?
azé kemény vagyok mi ?
N azért mert aztán...... ,