Szevasztok, végre itthon. Ma megírtam még 3 tesztet, mindhárom 90%-osra sikeredett, az meg jó. Névnapos dolgot mindenkinek köszönöm szépen, bár én nem ma ünneplem
ábrus: véletlenül sem látsz rá semmilyen lehetőséget sem, hogy meglegyen a moci a héten? tudom, hogy beszéltük amit beszéltünk, csak közbe beugrott, hogy a kiállítás most hétvégén lesz és nem jövőhéten (kicsit gondba vagyok a dátumokkal) és arra terveztem elgurulni ha nem, nem persze, tehát nem olyan nagy dolog az, csak jólenne
hat vazzeg,hangosan felrohogtem eskuszom nem vagy normalis! lelki szemeimmel elkepzeltem a tortenetet.lattam poti lefele biggyedt szajat, es adam gondolkodo tekintetet,h ezt most eppen mire fogja,miert maradt le
ábrus: véletlenül sem látsz rá semmilyen lehetőséget sem, hogy meglegyen a moci a héten? tudom, hogy beszéltük amit beszéltünk, csak közbe beugrott, hogy a kiállítás most hétvégén lesz és nem jövőhéten (kicsit gondba vagyok a dátumokkal) és arra terveztem elgurulni
Többieknek szasztok
Remélem csüt-ig odaér.
SZerintem így is céges postán keresztül kapod majd, mert nem lesz időm elmenni. Szar hetem lesz.
Na nem tőled hanem a fél kg fetasajtól amit ma megettem