Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rámértél multiméterrel?
A gyújtásmodul két csatornán gyújtja a trafókat,ezek egy mástól függetlenek,ha egyik meghibásodik,a másik még működik.A bal trafó,amelyikre a piros és sárga vezeték van kötve,a két szélső(1-4)hengert gyújtja,egyszerre minden fordulatnál mert a trafó nagyfeszültségű tekercsének mindkét vége ki van vezetve a két henger gyertyáira.A jobb trafó,piros és szürke vezeték megy rá,az meg a két belső (2-3) hengert gyújtja egyidejűleg.Így spóroltak meg két trafót.
igen,nem kap feszt a piros kábelen.
na gyere
Kétlem én,de annyit tudok mondani, ezeknél semmi se elképzelhetetlen
Köszi szépen a válaszod.Esetleg lehetséges,hogy a modul a rossz,független,hogy az 1-4 hengerhez megy a szikra?
450-es a fözörö?
negatív
asszony zipje is nagyon jól megy
Ha trafó is,meg a gyújtásmodul is volt cserélve,még lehet hogy zárlatos volt a trafó,és ha először a gyújtásmodult cserélted,a cserét is tönkretette.Utána már hiába raktál bele jó trafót, hibásak a modulok.Ha először trafót cseréltél,és nem javult,akkor a trafó jó.Ha utána modult is cseréltél,és úgy se jó,máshol lesz a hiba.Lehet hogy a trafó piros vezetékén nem megy a + feszültség,multiméterrel lehet ellenőrizni.Még lehet egy érdekes hiba is az oka:a lendkeréken vannak bütykök kívülről,ezek adnak impulzust aaz érzékelő tekercsnek,innen tudja mikor melyiket kell gyújtani.Namármost,van három rövid és egy hosszú egyik oldalon ha jól emlékszem,zek az első henger gyújtáspontjánál,és van egy magában ellenkező oldalon a másik(2-3) hengereknek.Ha ez vagy ezek a bütykök sérültek,meg vannak ütve,letörve,akkor nem lesz,vagy hiányos lesz a gyújtás.Felújítás után könnyen előfordul.Én visznt arra tippelek hogy a trafó nem kap plusz tápfeszt azon a piros kábelen.
Naná, több is. Május elején kezdjük.
Royal, lesz idén is fzr tali?
a szervízessel beszéltem, és nem volt szelephézagom egyik szelepnél sem, azért így is kinyomta a 139 lóerőt
hátul most nekem ilyen van ez ragados de nagyon
Én is árulok 17es gumit Más nem egyszer csak jó lesz valamire,mert erre a szerencsétlen fizire nem jó, első 16,hátsó 18

http://www.vatera.hu/bridgesto...
Mentem focizni majd este még vok
Aha jól néz ki
Jaja én is itt nézegetem őket.
ilyern van nekem elöl hátul már elmult de ez tapad azért jól utcán is és árban is arányos
Keveset megyek de azt úgy hogy kopni fog a gumi az tuti.
Majd kiderül utánaolvasok majd.
Jah, én arra gondoltam,hogy annyira keveset mész ,hogy 80 leszel mire lesz kopás a gumin...
a continak valamelyikét nem nagyon szeretik állitolag nem olyan jó de melyik