Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez úgy néz ki, mint az ezres exup rugója
Sziasztok. Lenne egy kérdésem itt a fórumon:) van egy hátsó telóm, de nem vagyok benne biztos hogy fzr-é.Megtudnátok mondani hogy abba való-e? Teszek fel képet, ha érdekel valakit akkor baráti áron elviheti. Ha valakinek kell msn/email: apr.supermoto@vipmail.hu
Mekkora ügyi! . .
Tök jó mert ezt nem találom sehol. (nyomi belpiacos jelölés mint Potié és nincs egy doksiban sem)
Miért mi van?
Nem vitte el. (jól is néznénk ki )
Elvittem műszakira a gépet de elfelejtettem ráírni a meghatalmazásra Poti születési helyét és idejét. A két vén buxa kiszúrja a pult mögött és szól hogy ez hiányzik, így nem lehet vizsgázni. Hívom Potit hogy nyögje ki az adatokat de persze hatodszorra sem veszi fel a telefont mert csirkével tömi a fejét a KFCben.
Bámul rám folyamatosan a két liba kezükben a papírokkal hogy:Na akkor meglesz a dátum?
Én kérdezem hogy űberpontosan kell-e, mert csak a napot nem tudom biztosan de a többi megvan.(gőzöm sem volt semmiről persze)
Erre: ÁÁÁÁ másodpercre pontosan kell mert ez egy hivatalos okirat és nem lesz vizsga ha nincs meg! (Poti továbbra is baszik felvenni a telefont)
Á mondom pillanat, beugrott a barátnője száma, mindjárt megkérdezem tőle, és már hívtam is Cindyt. Mondom hogy ki vagyok és kérdem hogy Kéne a pasid születési ideje és helye (két buxa feszülten figyel kézben a lapokkal hogy már adják is vissza) erre bedobja Cindy hogy: tudja a faszom de fiatal nyikhaj 88-89-es lehet. Mondom hogy vizsga van és itt szaroznak velem de ha jól emlékszem hogy 89.12.02? mert csak a 02-ben nem vagyok biztos.
Erre Cindy: hát nem mindegy legfeljebb kiderül hogy el lett írva és kész!
Erre hangosan közlöm hogy: oké 02 jól emlékeztem, köszi csak ennyi lett volna és csá.
Buxák elégedetten bólintanak és végre ráírhatom a hivatalos okiratra (amit én gyártottam) a legmesszebbmenőkig hiteles adatokat hogy tovább gördülhessen a folyamat a hivatalos mederben.
Mivel mindent rendben talált a bürokrácia az iratokban így természetesen sikeres lett a vizsga.
Nah hali. Ábrus 4cl14 a subertű jelölés. Valakinek mond ez valamit? Csak mert kezd elegem lenni ebből a fostalicskából...
Megyek kutyát sétáltatni. Majd jövök.
Ez a futam a sprintereké volt. A hegyen ezek az emberek max a közepén jönnének be.
Igen. Van jó sprinterük.
Mekkora bukás!
Ausztrálok ilyen jók?
1re gondoltunk
. . . . . . .
Nézem.
Sanyikám 4 km és vége
Utána a kedvencem jön ÚJPEST-KAPOSVÁR MK meccs
Lehet lesz 1 új tagunk de nem biztos.
Nem tom. Csak kérdezném?
Gondolom szomorú szívvel engedted útjára az új szerelmed.