Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://api.ning.com/files/ILsY...*F3xik7RylrwCTb-hMNHwDlbbaqdyCbhkKupjJ
fyrMdZ188QeRM1IH--Hw7MF/Magazin_PocketRockets_v2_01.jpg?width=737&heigh
t=491
Kéne csinálni 1 kolóniát Zsolti lenne felelős a kaja termesztéséért és főzne sütne. Sanyi menne a bicajjal a piáért a közértbe. Ábrus szervizelné a motorokat Gida fényezné Jaszi átalakítaná és boltolná az alkatrészeket. Én nemtom mit csinálnék talán mindenkinek a lába alatt lennék és itt ott besegítenék meg a meccset nézném egész nap. A többiek találjanak ki maguknak elfoglaltságot ami a kolónia biztos fennmaradását szolgálja.
Itt vagyunk.
Nagyon hiányoztok mind
Csütörtökön megveszem
Linkeld be.
itt reggel, meg este van még hideg eléggé de mivel ma lejárt a bérletem.. holnap megpróbálom beindítan ia mahisztit
néztétek a régi-új kismotoros cikkemet?
Upsz!
Ez qrva jó
.Nálunk ma 7 fok volt hót nem is tudom mikor láttam utoljára
Ma hazahoztam a motorom. Egy ismerősnél volt télre, van helye. Betoltam a garázsomba, a letaposott havas bejárón át
Itt még messze a tavasz. (ja, az évi kötelezőjét ma fizettem be )
Igen ki is van másolva köszönöm.
Pupu! Olvastad már?

motoros oktatásról
ádámka éppen férfit játszott, akksit szerelt ki fejlámpával, a kurvanagy hidegben kicsit megtöltögetem a fiat akkuját, holnap reggel megy vizsgára
A b.nő telszáma még nincs meg.
ja jo,akkor meg nem fizetek
Várjál műszaki nélkül nem irathatod át na ez a műszaki azért volt hogy Ábrus a nevére vehesse a kicsikét csak Pötyi még nem tudja. Megbízott Ábrusba és kiadta az összes személyes adatot magáról. . . .
fasza.elvesztettem egy fogadast.fogadtam,h nem kerul vissza tobbe a kis frezi,mert megtartod.buktam.jeee
elfustolt a maradek eszem is
ne félj nem bánt