Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De remélem nem komolyan írtad
fbre gyere
http://www.kepesmotor.hu/april... istenem, mennyit álmodtam egy ilyenről régen
hát igen igaz de iagazábol nem pályára valo tehát a körülményekhez képest jó oda is
Igen,olvastam amit írtál de nekem nem nagyon tetszik,jelenleg még az van rajta,de idén le fogom cserélni.Én leginkább pályán éreztem meg azt,hogy nem túl sportos gumi.De ez az én véleményem.Tényleg végig csúszott,de olyan furcsán,hogy teljesen bizonytalan voltam hol a vége.El kellett óvatoskodnom minden kanyart.Én is ki tudtam dönteni majdnem a széléig,de jó lett volna azt érezni,hogy nagyon tapad,de nekem nem.
már én is hallotam ilyesmit hogy oszlop kidőntésnél ha te vagy az okozo akkor te fizeted ki érdekes dolog
Gizi neked agyadra ment ez a robesz téma.
Én kidöntök egy hídpillért is ha olyanom lesz basszus! Majd kifizeti a biztosító! (velem egy híd ne szórakozzon)
szerintem árhoz képest nagyon jó tura gumi azért mondtam pupunak csak ő bejelentette hogy neki sport guma kell
Igen minden ok!Múlt hét végén indítottam be dec.eleje óta először.Elég könnyen beindult.Vagyis a második nekifutásra,mert először az akksi le volt merülve de töltés után már röffent is.Jelenleg olaj,víz leengedve,várja a frisset.Szerintem a Tieddel sem lesz probléma,túl jó állapotban van ahhoz,hogy ne induljon.
VIP CAR 20w50
Jó éjt! Elfáradtam ma.
az elöbb irtam már hogy 1cm maradt a széléből nyugodtan döntöttem és ez nem egy kétt alkalomal volt volt hogy több mint egy órás nyári melegbeni utcai elégsportos űzemben
igen, a gilera felirat miatt túl eccerű volt nagyon durva ez a gép.
gp 800?
ja persze neked nem is 180 kell meg hátso 18 as Szerintem ez ugy müködne ,hogy meg kéne öket kérdeni mit lehetne tenni ez ügyben hogy neked egy ilyen pár mennyibe jönne ki
oké, pupu, meg te nem játszotok. annyira nem vagytok pengék ilyne témában, hogy nem lenen fair
Majesty? Nyertem!
Akkor jó! Már várom nagyon!Géped rendben? Lassan 6 hónapja nem volt indítva az enyém..
majdnem aszontam, h szerintetek milyen motoré ez, de lehet, h túl eccerű
A félévi vizsgák elég jól sikerültek,de ez a félév is kemény lesz!
De a májusi talin ott leszek!