Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem csak beugrott ide nem bír nekem ellenállni ki lehet az a csodálatos PUPU és hát megcsúszott 2 órát hazafelé menet itt megy el az M3. Még hogy sörös kamion borult fel nyír1nél hacker haverom csinálta az álhírt.
áááááááááááááááááááááá így sose fogok tudni. .
http://videa.hu/videok/jarmuve...
és tényleg.
Felhallatszott Mogyoródra a sikongatás?

Tomasz nagyon naív A pesti vagányok azért rendezik az ilyen míííítingeket Siófokra (egy eldugott kis panzió, vagy diszkrét hotel) mert ott nem buknak meg. Hozatnak a vidéki irodákból innen-onnan pár nagymellű fiatal cicust, és mehet a tréning

Mekkora gruppen volt ott
Jó reggelt Hasonlóan voltam most Én is. há mondom most nem a simoval jövök suliba,főleg,hogy tegnap lejött a kipu,és olyan hangja van mint egy supermotyó ktm nek... öcsém gépével jöttem be, de ez legalább két hét fűtetlen garázsban állás után is pöcc röff... dicséretül kapott shell vpower-t
Azt csak Te tudod úgy, hogy megbeszélés volt...
A hidegbe odafagyott az ujjad a gombhoz villám Will
éss a robogó is indult, mikor jöttem be kipróbáltam, de bakker, megpöccintettem a gombot, csak, h halljam, hogy csinál-e valamit az önindító, de nem tudtam oylan rövid időre megnyomni, hogy bene induljon
na, jól felkelhettem 6-kor, akkuszerelés, el a benzinkútra, gumifújás, majd haza őrült forgalmikeresés, mert asszony egy pakolásirohamában eldugta de rendesen
szerinem a zsidók miatt.
Szassz
Jó reggelt mindenkinek.
Ja, és jó reggelt!
Pupu!
Nem találom ezt a fos turbosim-et seholse.
Bocsesz, de nem fogom tudni küldeni
Már megint reggel van. Uccsó nap a héten, hogy 6-ra megyek.
Faszom.
Tegnap meg valami balesetek voltak az M3-ason, oszt Kingáék Siófokról 7 óra helyett 8.45-re értek haza. Amúgyis. Ilyen faszságot, hogy megbeszélést Siófokra tesznek. M a rákért nem Budapest? Az mindenkinek egyformán messze van. Áhhh. mind1.

Én is megyek, Köszi a helpet Majd holnap kiderül,hogy szuperált a mai varázslat. (ha elindul,az már jó jel )

Nah,üdv mindenkinek
Na megyek aludni Jó éjszakát
Hát az az igazság ebböl igy nem sokat lehet csinálni ez olyan mint poti motorja amikor telefonos segitséget kért tölem
a csavarok alatt ha nincs rendben ugy is észreveszed mert csepeg a benzin az ok attol a luktol a pillangifelé kb 2cm el na anak az uszo felöl van egy alcsi dugaja és annak van egy O gumigyürüje (amugy azok a lukak belül találkoznak mert a csavarodhoz onnan megy a nafta és a csavarral álitod a kersztmetszetett hogy menyi juson befelé
-Bent,az úszóházba fut le? (van egy a keverékcsavarnak,meg van jobb oldalában a toroknak lsd.kép,már amennyire érthetőXD )
Vagy a keverékcsavarra gondolsz? (mert azok alatt rendben az O gyűrű.
"csavarkádnak" akkart lenni
a szivotorokban van ugye a csavkádnak egy egyedüli likja na azt nem kell Hanem nálad nem tudom 2 vagy 3 kicsi apro lik van még egymás mellett kb a pillango zárásánál na annak belül ről az uszo alatt van eg yalcsi dugoja(finoman kilehet huzzni ) amin egy O gumi gyürü tömit az rendben van ?
Minden esetre,ezt megnézem tüzetesebben,holnap. De előtte megyek vele.
Néztem, de normálisnak tűnt. ahj,nehéz ügy...komolyan. annyiszor megbántam már... de amint ráülök, és kerülök vele egyet,elfelejtem minden rossz baját Attól függetlenül,hogy szívat, nagyon a szívemhez nőt, pedig múltkor kaptam rá egy jó ajánlatot ,de sajnáltam volna odaadni