Nem csak beugrott ide nem bír nekem ellenállni ki lehet az a csodálatos PUPU és hát megcsúszott 2 órát hazafelé menet itt megy el az M3. Még hogy sörös kamion borult fel nyír1nél hacker haverom csinálta az álhírt.
Tomasz nagyon naív A pesti vagányok azért rendezik az ilyen míííítingeket Siófokra (egy eldugott kis panzió, vagy diszkrét hotel) mert ott nem buknak meg. Hozatnak a vidéki irodákból innen-onnan pár nagymellű fiatal cicust, és mehet a tréning
Jó reggelt Hasonlóan voltam most Én is. há mondom most nem a simoval jövök suliba,főleg,hogy tegnap lejött a kipu,és olyan hangja van mint egy supermotyó ktm nek... öcsém gépével jöttem be, de ez legalább két hét fűtetlen garázsban állás után is pöcc röff... dicséretül kapott shell vpower-t
éss a robogó is indult, mikor jöttem be kipróbáltam, de bakker, megpöccintettem a gombot, csak, h halljam, hogy csinál-e valamit az önindító, de nem tudtam oylan rövid időre megnyomni, hogy bene induljon
na, jól felkelhettem 6-kor, akkuszerelés, el a benzinkútra, gumifújás, majd haza őrült forgalmikeresés, mert asszony egy pakolásirohamában eldugta de rendesen
Már megint reggel van. Uccsó nap a héten, hogy 6-ra megyek.
Faszom.
Tegnap meg valami balesetek voltak az M3-ason, oszt Kingáék Siófokról 7 óra helyett 8.45-re értek haza. Amúgyis. Ilyen faszságot, hogy megbeszélést Siófokra tesznek. M a rákért nem Budapest? Az mindenkinek egyformán messze van. Áhhh. mind1.
a csavarok alatt ha nincs rendben ugy is észreveszed mert csepeg a benzin az ok attol a luktol a pillangifelé kb 2cm el na anak az uszo felöl van egy alcsi dugaja és annak van egy O gumigyürüje (amugy azok a lukak belül találkoznak mert a csavarodhoz onnan megy a nafta és a csavarral álitod a kersztmetszetett hogy menyi juson befelé
-Bent,az úszóházba fut le? (van egy a keverékcsavarnak,meg van jobb oldalában a toroknak lsd.kép,már amennyire érthetőXD )
Vagy a keverékcsavarra gondolsz? (mert azok alatt rendben az O gyűrű.
a szivotorokban van ugye a csavkádnak egy egyedüli likja na azt nem kell Hanem nálad nem tudom 2 vagy 3 kicsi apro lik van még egymás mellett kb a pillango zárásánál na annak belül ről az uszo alatt van eg yalcsi dugoja(finoman kilehet huzzni ) amin egy O gumi gyürü tömit az rendben van ?
Néztem, de normálisnak tűnt. ahj,nehéz ügy...komolyan. annyiszor megbántam már... de amint ráülök, és kerülök vele egyet,elfelejtem minden rossz baját Attól függetlenül,hogy szívat, nagyon a szívemhez nőt, pedig múltkor kaptam rá egy jó ajánlatot ,de sajnáltam volna odaadni
http://videa.hu/videok/jarmuve...
Tomasz nagyon naív
Mekkora gruppen volt ott
Jó reggelt mindenkinek.
Nem találom ezt a fos turbosim-et seholse.
Bocsesz, de nem fogom tudni küldeni
Faszom.
Tegnap meg valami balesetek voltak az M3-ason, oszt Kingáék Siófokról 7 óra helyett 8.45-re értek haza.
Én is megyek, Köszi a helpet
Nah,üdv mindenkinek
Vagy a keverékcsavarra gondolsz? (mert azok alatt rendben az O gyűrű.