Arra a fizetősre gondolsz? Nem követem el a tipikus hibát,hogy fizetek olyanért ami megvan. Én is így töltöttem le egyet, még se az enyém volt benne, hanem a deltás....
Persze nem mondom,hogy nincs benne igazság. Sőt... csak tudod, ha nem muszáj, ilyenre ,hogy karbi nem akarok költeni, mert lehet,hogy nem is az a baja.Őszintén megmondom, ha találnék valami infot róla,hogy pontosan mi kell bele, minek mekkorának kell lenni, sokkal okosabb lennék. A tűknek mindenképp utánakérdezek a mocis boltba, meg a főfuviknak is. Hááát, azé a simsont se m1,hogy állítom be. Amikor csavarhúzóval kerestem a felső holtpontott,és úgy állítottam gyújtást, hát.. igaz ment,csak gyenge volt, most meg ,hogy órával állítottam 3.-ban rántással feljön kerékre... és az a nem m1 jah, és csak 3sebességes, és nem kis lánckerék van rajta mondjuk azért kell rántani rajt
Meg az hogy a csavarok nem jó egy Pl, gyári beállitási helyen az valami bajra mutat (Mert ,hogy csak negyed gázig valo )ez pont olyan mikor avval jönnek egy páran hogy az exupbol nyugottan ki lehet venni az exup szelepet mert csak alacsony fordulatnál van lényege 7 ezres fordulat felett nyit teljesen !.! Egy ezres vasnál a 7 ezer már brutál akkor alatta hogyan jó ?
Hát én nem tudom kisérleteztünk mi is ilyen házi készitésüvel de aztán arra jöttem rá hogy a gyári 4 órás az az az Nálad akkor sem jó valami mert a csavarok állása nem erre utal Én nem okoskodni akkarok de arra rá jötem vagy megveszel mindent ami ki kopot esetleg akár karbidban is vagy kitudja igy hogy mi még és frankon belövöd vagy kb szar az egész és kinlodás vele az élet. Na én erre jöttem rá speciel Amit már sokszor irtam és mindneki figyelmen kívül hagy ezek nem ETZ, meg Simson ami szinte mindenhogy jó csak menjen
a tűk egy helyen! A csavarokkal nem igazán tudok mit kezdeni,ábrus is mondta,hogy az alap járatott befolyásolom 1/4 gázig. Szinkront meg felesleges lenne szemre csinálni,mikor nem a pillangókat állítom egymáshoz,hanem a pillangókat állíttatom a hengerhez. Fogjuk rá,hogy van, nem az órás változat ezt én csináltam. Ezt a fajtát csináltam meg. Nem mondom azt ,hogy 100%os, de ,hogy elég jó hatásfokkal dolgozik az tuti. A lényeg,hogy nagyon figyelni kell.és az is,ha kis különbség van a szint között már nem jó. (hallani a hangján is)
ez igy szép és jó de azok a csavarok oda bentre tekervel amit multkor is irtál az alapbol nem jó ! és a szinkron belövel ezt mit jelent ? mert ha minden csavar belövel meg tiszta és mindne tű egyhelyen . Na és ezekután szokás szinkronizálni mindig a végére kell És a szinkront nem szemre belöve jó !
Már mindegy De azért köszi Igazából már semmi. Olajat cseréltem meg olajszürőt még tegnap,vagy tegnap előtt.Nem tudom. Szép is jó is, szebben és csendesebben járt mint valaha. De tényleg...mikre képes egy olajcsere.... nah de elindítottam azt éppen ,hogy kis gázzal pöfögött, de amint elvettem a kezem leállt. nah mondom anyád, múltkor tisztítottam a karbit, variáltam a csavarokat. joh, hát mondom, kicsit tekergetem kocsma stílusba őket... semmi, ha felpörgött ,akkor is durrogot, meg gyönyörű lángokat köpött. ideg lettem súbertet megnéztem, és akkor írtam neked na azám, de mondom nem adom fel, vissza le, a kis frézihaz, csavar emlékből oda tekerve ahol jó volt múltkor . voálá, felpörög de még nem az igazi... ok, karbi szinkron belőve, és most fasza.... reméljük,majd holnap visszarakom az oldalát ,hogy legyen indexem elől,azt megnézzük milyen. persze a gyertyák megint kokszosak,feketék, de most bízok benne,hogy egy kis út után valamennyit tisztulnak, de úgy,hogy indulni is fog. Új gyertyasort egyenlőre nem akarok venni, mert nem hiszem,hogy ezzel megoldanám a kokszosodás gondot. Annak meg nincs értelme,hogy kisebb hőértékűt raknék bele, mondjuk 7eset, mert nem hiszem,hogy ebbe az lenne való. Abból indulok ki, amiből kitudok,ergó, a deltás 400as fiziből.Mivel erről a gépről lófasz nincs. Tömören ennyi
Nekem ugyanilyen 160-as van az egyik RGV-n, ha jól sikerül,másodikban forog alatta. Igaz, én 8-ért vettem fél mm kopással,felrakva, centírozva. Egynyaras...
http://doktorchopper.blog.hu/2...