Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

400/600-as a motor
nehogy azt mondd,h teged nem idegesit a szelzaj!
errol beszelek:) viszont az xj-k beindultak.65.000km,es garantaltan annyi .sokat alltak,szoval tomitesek alapbol cseresek,de sztem egy jo siznkron,es kesz.
egyertelmuen az xjkre:) nevetseges osszeg ertuk,es leiras alapjan jonak tunnek.kis javitgatassal,allitgatassal kituno allapotba hozhatoak. az autok szinte mind total lelakott,inkabb alkatresznek eri meg.
cikk

golf felejtve.. 3-as és motorhalott
Te mire gondoltál? mi lenne jó?
a golf 40en valamennyiért

az xj-k szerintem nem játszanak
ezt nezzetek van 2 db ami esetleg erdekes lehet
http://www.police.hu/szabolcs/...
persze,tisztaban vagyok, nem a csucsminoseg,de a 40.000Ft-os cabergem suvit,es rohadt idegesito.ezert ha mar annal kisebb a hagnja,mar megeri nekem:)
600-as?
Helló mindenkinek. FZR-el kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem, hogy milyen fajta motorolaj kell bele, és kb mennyi? Köszi a segítséget.
reggelt! lévén, hogy más megoldás nincs így akkor single player lesz az út hazafelé...bizti nem lesz gond
A fül mellett lévő üregbe adtak egy betehető csillapító párnát, és be is raktam. Attól biztosan csendesebb lesz, de azért ez 1 17 eFt-os xar, nem 1 Súbert nincsenek kétségeim, hogy nem olyan jó.
Ha melegebb lesz, kerülök egyet, itt a motorom, üzemkészen
csak az emberek nagyon kis hanyadanak van lakasbiztositasa.mivel egyszeruen nem engedhetik meg maguknak.kell kenyerre az a havi 4000Ft. foleg ilyen CHf mellett. en is alig birom mar kivarni,h kicsit lejjebb ugorjon,es visszafizessem a szemelyi kolcsonom.en meg szerencses vagyok,mert bekalkulaltama forint eseset,de van aki nem ennyire szerencses...
még nem jutottam el odaig,sorban olvastam. de aztan lattam.
es ezt is kinezted magadnak?
mellesleg valoban jol nezki,de ez is sak egy robogo.viszont van egy oszver asszem pont a gileranak.ami robogo jegyeket visel,de sportmotor is egyben.na az a szornyeteg geco
mivel kábelszakadás nincs sehol,és megégve sincs,akkor a cdi szált el
ismét
igen a trafókhoz menő kábeleket cseréltem át,és akkor is csak az eggyiken adta a feszt.köszi szépen.ha tudnátok a hiba orvoslásához alkatrészt értesítsetek.
Sziasztok! Mentem bringázni! Majd dél körül.
jol nez ki nagyon az a matt. szivesen beruhaznek ra,de most nem lehet.majd varok meg,hatha lejejbb megy
irj mar majd rola vmit kesobb,amikor hasznaltad.foelg a szelzaj erdekel,mert konkretan mar megsuketultem a motorozastol.
hát, részegen lehet nem de ha a kocsis bizti nem akarja, akkor mondom, a lakás felelősségbiztije a megoldás. Ráadásul az akkor is jó, ha mitommén, bringával baszol össze egy mergát pl
eeertem,tehat nem a gyertyapipakat,hanem ami megy a trafokhoz.akkor eleg valoszinu,amit Gyulank mondott...
sajnos nem.en is hallottam mar ezt,h neked kell kifizetni... egy buszos nalunk reszegen a busszal kidontott 3 oszlopot. szted orult neki?
de megvolt már a megoldás. GP800 szörnyeteg gecó
nem gilera?