Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gratulalok! jo latni,h ismet regi fenyeben pompazik!egy korre azert igenyt tartok.marmitn a motorra,nem a nodre
ne vegyél Lada trafókat,mert ugyanannyiba kerül,mint egy ford trafó,és nem nagyon tudod elhelyezni Őket,sok hely kell nekik.
http://gyujtokabel.unas.hu/spd...
Ha esetleg túl nagy lenne a gyújtásmodulnak,adok hozzá meghajtó egységet,az bármilyen trafót elbír.
ja és ha tényleg bizti lenne a külföldi meló szerintem is használd ki! tudsz amúgy németül vagy angolul?
Én meg utálom az összes köcsög motorost! basszus míg leértem a balatonra kb 25-30 jött velem szembe és én még majdnem egy hónapig nem mehetek! így addig utálom őket!

amúgy poti gratulálok és sok balesetmentes kilométert!
Érdeklődnék,hogy lehet megoldani négy lada trafóval a gyujtást?akkor más fajta modul is kellene ugye?várom válaszod Gyula.
szerbusztok kis pajtások!
Jó sok. . . .
Ügyesen!

Vigyázz rá!
. . . . . . . . . . . .. . . . . .
Na Pöti bejelentkezik, épségben hazaért - jobban mondva a Páromhoz, mert most itt vagyok. A motorral 1x se volt gond, iszonyatosan jó lett, nagyon erős, nagyon szépen egyenletesen ment, nem fulladozott mint annó, egyszóval TÖKÉLETES. ábrusnak még1x nagyon - nagyon szépen köszönöm, meglátszik a sok sok belefektetett óra munka. Ha otthon leszek majd dobok fel képet, meg vidit is kaptok meg minden. A gumit kell csak rátenni és kész is.

ÁBRUS: a lánc-ot 1cm-re tudom mozgatni kb, annyi elegendő?vagy azért inkább legyen lazább?

KIRRRÁLY, újra van motorom
Lehet hogy mégis csak te vagy a ferde? (hajlamú)
Meg még a jobb lábtartón kell még valamit alkotnom mert ugyanúgy ülök mint a régi segédváznál.
3. 5000-nél 1x úgy vettem észre megcsúszik a qplung de csak 1 x csinálta 2x beraktam üresbe 1be kigyorsításkor a lábfejemmel véletlenül fellöktem de 1-2 be nem csúszott kigyorsításkor a qplung lehet 3.ba véletlenül hozzáértem a qplung karhoz. Hátsó féket szét kell szednem mert a légtelenítő csavar mellett észrevettem 1 kis eresztést. hosszú hétvégi progi meglesz. Volt 300as dízel bontószökevény merci szadánál aki 30nál 4.be lepadlózta én meg szívtam a fekete kormot 100m ig aztán huss meghallgatta milyen a frézi 11000 fordulaton Béla csővel
Szélvédelem kuka, tempó az 100 volt mert ismeretlen úton nem húztam neki de csomád és őrbottyán között szánalmas volt tiszta tankcsapda ott 30al tudtam menni. Kényelmes volt és a döntögetés jó vele csak szerintem visszarakom a gyári kutyacsontot.
Jó lett ez a kormány, egész emberformán ülsz rajta
Kényelmes is? Döntögetés? Szélvédelem? Tempót menntél?
. . . . . . . .