Őrbottyánba megdolgoztam a futóművet 1 bütykös is megirigyelhette volna azt az utcát ahol a rokonok laknak. Pont a házig ér a betonút én meg túlmentem rajtuk és ott földút volt már tele hullámvasúttal.
Igen,küldd el,megnézem,ha javítható akkor megoldom.Ha nem tudod ellenőrizni a trafókat,küldd el azokat is,de szerintem kábelhibád lesz,ha úgy történt ahogy írtad!
Viszont ha mindenigaz holnap estére van egy másik blokkom, és egy másik karbim.
Megyek Bazsikához a cuccosért.
Utána megy a vas Gyöngyösi Pistihez a blokkcserére, és annak minden folyományát megcsinálni. (karbi szinkron, szelep hézagolás, tavaszi felkészítés)
Kelleni fog egy akku, mert szerintem qvára megdöglött a télen.
Ennyi igazából.
Ja, meg egy doboz hátra, meg hozzá valami amivel hozzá lehet fogatni a segédvázhoz.
Ja, és a legkölcségesebb: Kingának motoros nadrág.
+ június vége felé műszaki vizsga.
Egy kicserélt blokkot a forgalmiba hogy kell bevezettetni?
köszi szépen a választ,de ha mégis rossz lenne a gyujtásmodul,és egyébb dolog,akkor tudnál vele valamit kezdeni,lehet javítani?,volt már ilyen problémád?mert írtad elküldhetem neked postai úton.
Viszont ha mindenigaz holnap estére van egy másik blokkom, és egy másik karbim.
Megyek Bazsikához a cuccosért.
Utána megy a vas Gyöngyösi Pistihez a blokkcserére, és annak minden folyományát megcsinálni. (karbi szinkron, szelep hézagolás, tavaszi felkészítés)
Kelleni fog egy akku, mert szerintem qvára megdöglött a télen.
Ennyi igazából.
Ja, meg egy doboz hátra, meg hozzá valami amivel hozzá lehet fogatni a segédvázhoz.
Ja, és a legkölcségesebb: Kingának motoros nadrág.
+ június vége felé műszaki vizsga.
Egy kicserélt blokkot a forgalmiba hogy kell bevezettetni?