Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tuning High Flow Red/Black Pipe.
szóval nálatok ő a főnök!
mert? mi rosszat tettem!
Az első kép pár héttel ezelőtti, a másik kettő ma délutáni. (csináltam az Apriliát, ő meg onnan irányított)
Mesu dicsérése leállítva.............
jobb helyet nem is találhatott volna magának!
Milyen szép díííívatos, színes naftacsövek
Ezeket meg valaki nemrég kérdezte:
képed nincs a mociról?
Köszi,rendben.akkor előtte átnézetem egy vill szerelővel.de nem láttam sehol égett vezetéket.
köszi mindenkinek már én érzem magam kellemetlenül mert én nem csináltam semmit és mégis dicsérnek!
Őrbottyánba megdolgoztam a futóművet 1 bütykös is megirigyelhette volna azt az utcát ahol a rokonok laknak. Pont a házig ér a betonút én meg túlmentem rajtuk és ott földút volt már tele hullámvasúttal.
na te is ügyes vagyol
Igen,küldd el,megnézem,ha javítható akkor megoldom.Ha nem tudod ellenőrizni a trafókat,küldd el azokat is,de szerintem kábelhibád lesz,ha úgy történt ahogy írtad!

Viszont ha mindenigaz holnap estére van egy másik blokkom, és egy másik karbim.
Megyek Bazsikához a cuccosért.
Utána megy a vas Gyöngyösi Pistihez a blokkcserére, és annak minden folyományát megcsinálni. (karbi szinkron, szelep hézagolás, tavaszi felkészítés)
Kelleni fog egy akku, mert szerintem qvára megdöglött a télen.
Ennyi igazából.
Ja, meg egy doboz hátra, meg hozzá valami amivel hozzá lehet fogatni a segédvázhoz.
Ja, és a legkölcségesebb: Kingának motoros nadrág.
+ június vége felé műszaki vizsga.

Egy kicserélt blokkot a forgalmiba hogy kell bevezettetni?
Mesu megdicsérése folyamatban...............
szasztok! Dehogynem én is itt vagyok
ja mert különben jön a rendőr néni vagy bácsi és elfenekel!
Csak jogsid is legyen hozzá.
köszi! nem tudom hogy miért is de azért jól esik! neked is gratula!
köszi szépen a választ,de ha mégis rossz lenne a gyujtásmodul,és egyébb dolog,akkor tudnál vele valamit kezdeni,lehet javítani?,volt már ilyen problémád?mert írtad elküldhetem neked postai úton.
na jó titeket azért szeretlek!