Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na én is tolom a bicajt!

jó éjt mindenkinek!
Hát annak hátul mind a két térdszalagja elszakadt, aztán műtétnél bakteriális fertőzést szedett össze ami ráhúzódott a gerincére és lebénultak a hátsó lábai. Már tud járni egyre jobban, de a szalagokat ki kellett szedni, mert elszakadtak, nem tartottak most a térde is fáj neki. Már másik dokihoz járunk, kikezelik a gerincét aztán meglátjuk mit lehet a térdeivel csinálni...
Kutyáidról képek hol?
jó éjt!
na én megyek jó éjszakát fiúk!
náluk hárman vannak. egy westi egy vizsla meg ő.közbe a vizslával játszik de aztán elfárad és csak döglik.hát nem egyformák.

és a másik lábával mi van?
Ennek hál Istenek lekopogom eddig szinte semmi baja nem volt. A szemét kellett műteni mind a kettőt kis korában, mert a belső szemhéja kifordult, de ez a Derrick szemű kutyáknál mindig így van.
5 éves és valóban a nagyobb miatt ilyen fürge szerintem. Ő tanította minden hülyeségre.
Birom ,hogy az ilyen vidiken amikor hozzászolnak mert nem lát meg hülye, buzi meg stb .De igazábol tényleg érdekelne ,hogy ilynekor mit gondol vagy nem méri fel a helyzetett szoval szoktam ezen gondolkodni néha .
Mert a 2 kutya elbohockodik egymással azért olyan elevenek
és mennyire kényes mert az övék nagyon.valamiért mindig vinni kell dokihoz.
Aha, igazán a barátnőmé, és állandóan izeg-mozog nem egy alvós fajta...
hát ez az. én ha meglátok egy motorost már lejjebb húzódok hogy ha előzni akar elférjen. de sajna kevesen figyelnek ránk!
Hát figyú! A buszt nem veszi észre némelyik! Akkor a motorosokkal vagy bringásokkal mi van? Mennek mint a világtalan!
Nekem olyan érzésem van ,hogy látnak bennünket de mintha ott se lennénk ugy fogják fel
te Csövi az az angol buldog a tied? nem akarom elhinni hogy ilyen fürge. a főnökömnek is van egy és egész nap alszik meg döglik, alig lehet odébb rakni.
Legdurvábbak szerintem fő utvonalon megyek alsobbrendü utrol kijön eléd.Akkor 4-es utkeresztezödés lámpa nem megy nekem van elsöbbségi tábla neki stop tábla de neked megy ha nem figyelsz oda előzi az elötte halado kocsit mikor én ott jővők vele szemben STB. és ezeket normális sebességnél értem
neked akkor eddig szerencséd volt! és mi lesz ha valaki épp rosszul esik vagy valami...
Ja! Engem 5x ütött el az autó bicajozás közben. 1x se én voltam a hibás. Megúsztam a dolgokat kisebb sérülésekkel,bordatörésekkel.
Amikor megvan a baj,úgy fogják a fejüket,és mondják ám! Milyen hülye voltam!
meg hát ilyenkor kora tavasszal még nem fog a guma ugy az aszfalton Hideg,kosszos,téli maradványokkal tele stb.
én is vezetek kocsit motort egyaránt de komolyra forditval a szot olyan szinten basznak ránk az autosok ,hogy az már durva és itt nem azt értem hogy huzzodjon lejjebb ha utolérem
ezt már hallottam a rádióban délután. meg tegnap is mondták ugye hogy 19 motoros baleset volt a hétvégén.
én igy jártam nálatok zamárdiban kivitem a kisebbik husgvarnát Azt nem érte át a nagyobbik nyárfa tuskotokat azt jöhetem haza nagyobbikért
Sajnos megint megtörtént.

Erre jártunk ősszel!
, ,
ezt nem hiszem el. oké hogy van de ezzel dolgozni?hol éltek a múlt században?ez 2 emberes!
Ezzel. Mi bajod vele? A legjobb! Akác fa nem játék!