Amit én vettem aksit azt fel kellett simán savazni mert szárazon töltött aksi volt. 30-40 perc után rátöltöttem megint savat és már pöcc röff indult is a motor azóta is pöci röfi.
Ezek a régi motorok még olyan illesztéssel vannak tervezve,hogy a vastagabb ásványi olaj tölti ki rendesen üzemi körülmények között a hézagokat a csapágyaknál,és mindenhol. Mivel a szintetikus olajak hamarább folyóssá válnak,mivel vékonyabb olajakról van szó üzemi körülmények között,ezért nem tölti ki rendesen a csapágyhézagokat,és mivel nagy fordulatszámon üzemelnek,és nagyobb a hézag is ,ezáltal rezonancia léphet fel,és saját magát veri csapágyasra a vas. Ez általában első körben a hajtókar,majd a főtengely csapágyaknál jelentkezik.
Nem én vagyok ilyen okos,hanem ezt a Yakomoto-s szerelő srác mondotta,mikor csinálta a 250-es vasamat,és óva intett, a vékony olajtól.(Egyébiránt sok motort javítottak,nagyon ügyesek.)
Van itt a fórum történetében számos példa is erre. Dio motorja is csapágyas lett,Ő is előnyben részesítette a szintetikus olajat,mellette adott is a gépnek rendesen. Yakósok vertek neki lelket bele,aztán rövid úton el is adta, amikor készen lett.
És azt is megnézted hogy az adott olajat milyen hőmérséklet tartományban ajánlják?
Mert ha jól emlékszek akkor +15 fokos külső hőmérsékletig a 10-30-as, míg +15 fokos hőmérséklet felett 20-40-es ajánlott.
Szóval ha szeretsz ősszel és a télen motorozni akkor semmi gond.
Lehet hogy az újabb szintetikus olajak tényleg jók a régebbi gépekbe, de beszéltem 1-2 szerelővel aki az új vasakba is csak ásványi olajat pakolna.
Hát nálam a gyári előírt 10w30 vagy 20w40. Ilyenekkel nem is találkoztam, csak 10w40 vagy 20w50-tel. Bízom benne, hogy ez a 10w50-es jó választás volt. Azt hiszem P071 is ugyanilyet használ az ő 250-esébe.
Ej a kemény csávó de rábaszott ez olyan csata lenne mint Ádám és Pupu . . . Ugribugri ninja gyerek és a nyugis 1x mozdulós de akkor se ember se isten nem állíthatja meg. . . . http://youtu.be/Twwl13NVg-Y
Nemsoká Moto gp időmérő. 1-2-3 ó még
mondjál már valamit róla mert.....
azt hiszi hogy más nem néz körül
Nem én vagyok ilyen okos,hanem ezt a Yakomoto-s szerelő srác mondotta,mikor csinálta a 250-es vasamat,és óva intett, a vékony olajtól.(Egyébiránt sok motort javítottak,nagyon ügyesek.)
Van itt a fórum történetében számos példa is erre. Dio motorja is csapágyas lett,Ő is előnyben részesítette a szintetikus olajat,mellette adott is a gépnek rendesen. Yakósok vertek neki lelket bele,aztán rövid úton el is adta, amikor készen lett.
Mert ha jól emlékszek akkor +15 fokos külső hőmérsékletig a 10-30-as, míg +15 fokos hőmérséklet felett 20-40-es ajánlott.
Szóval ha szeretsz ősszel és a télen motorozni akkor semmi gond.
Lehet hogy az újabb szintetikus olajak tényleg jók a régebbi gépekbe, de beszéltem 1-2 szerelővel aki az új vasakba is csak ásványi olajat pakolna.
http://youtu.be/Twwl13NVg-Y