Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Érdekes, mert az előző tök könnyen nyitható. És pont az miatt nem adtam el, hogy sokkal kevésbé szél érzékeny mint az előző noname bukóm.
90-100-as tempóig simán nyitva tudom hagyni, és nem rángat ha oldalra nézek. Az előzővel nem mertem nézelődni, de ne kérdezd hogy milyen márkájú volt.
A váz marad
De a fő probléma hogy az R1 teló 74,5cm, az FZR 78 körüli és az is rövidebb az eredeti FZ telónál vagy 4 cm-rel. Lehet az R1 telóval az első kerék beleütne a hűtőbe olyan alacsonyan lenne az eleje.
Ja, kipróbáltam a lidis bukót, elég jó, de kezdem sejteni, a Schubert nyitós mért 150
Kicsit xar nyitni (a gombot befele kell nyomni (az állad felé) miközben a flipet kifele-felfele kell húzni , de ez nem akkora gond.
Nagyobb baj, hogy a dizányos formája miatt, ha elfordul a fej, más lesz a felhajtóerő, és rángatja a fejet (ez megszokható)
Amúgy csendes, meglepően, csak akkor fütyül, ha oldalra néz teljesen az ember (nem gyakori 100 felett)
Ennyit megért.
A tanktáskát is kipróbáltam, egyáltalán nem nagy, sőt, ha szélesebb lenne, jobban feküdne a nagy FZR széles tankján. A huzat valszeg nem viszi le, de határeset, jobb lesz majd valami beakasztót is varrni rá, úgy a tuti (a mágnes elég kevés benne)
Lesz még a motorodon valami FZ?
Már csak egy nyitott FZR váz meg egy EXUP blokk kéne bele

Ez az "eleje" megérhet ennyit (ismerve az árakat), de tényleg kell?
Csak az előzményből indultam ki
nem is rád gondoltam
Csak neked nekem nem
ja, hát mondjuk kocsit kéne vennem nekem is
16:55 digi 125 gp2 motogp szabadedzések kezdődnek . .
HOMEFRONT na sikerült játszanom vele jónak indul
nem 11 csak 1 vagy kocsira vagy nemtommire
Emre nem kell neked azt a 100e rakd félre és később jó lesz 11 másik motorra erre nem kell 1 r1 futómű nem sportolsz túrázol
Sajnos nem tudlak lebeszélni róla! Ez nagyon szép. És hát sztem nagyon jó is lehet,
Beszéljetek le róla hogy kifizessek 100k egy kpl (fék, felni, gumi, stb..) R1 első futóműért
kb. ilyen, mint ebben:
Erre vannak szakemberek,nem fenyegetöznének.
Kemény nagyon és még ők fenyegetőznek.
Hű de gáz!
Ja nem izgat csak ahol ezt találtam feltették ezt a kérdést.
Igen,méghozzá a régi külszíni fejtés helyén.
gsxr-750 forum, hmm érdekes
így add oda kipróbálni az eladó motort
rendeztek már Pécsen is
Hol van legközelebb ilyen verseny?
Úgy tudom Kecskemét és Solt között (52-es) minden nap.

http://youtu.be/mi8SlYGt0YM
hmm, akkor lehet csak holnap rakom be ez koyo akksi
savazás után kell pihentetni, ez lehet 10-15 óra, de én anno csak másnap pakoltam be, szóval nálam pihent cc 24 órát