Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bepróbálkozom.
Neked kell hogy jó legyen! És akkor minden oks!
Megnéztem, de pontosan ilyen kell nekem is? Bármelyik autósboltban tudok szerezni?
Ha karambolozott akkor hogy nem vette észre hogy nincs meg a rendszám?
5 evvel fiatalabb,150.000km-rel kevesebb,felszereltsege ugyanaz, rohadasmentes,szep motor,fust nincs.sztem megerte
Az a baj, nyáron a gyeplocsoló odaért és besárgult itt ott. A víz befogta és sampon nem hozza ki. Na ez kihozza.
Üdv. itt a fórumon !
2 infom is van.allitasa szerint elhagyta az elsot,es azt mondtak neki,egyszerubb,ha ujat tesz ra,minthogy legyartassa a hianyzot.a masik az,h torve volt az eleje,es akkor veszett el.en utobbit fogadom el.
konkretan nem vettem rajta eszre,h torve volt.legzsakok nem nyiltak,es olyan ugyesen megcsinaltak,h az illesztesek is gyariak.neztem a hutot,lamellak is vigyazban allnak.profi munka.
nemtom...
zsírtalanításhoz 3-20 %
nem látható helyen próbáld ki

én simán lemosnám(sampon, mosószer), aztán kis polírt neki
megmondom oszinten,en is ketelkedtem benne,de nem lehetetlen,h ennyi van benne.a belseje olyan,mintha uj lenne.mondjuk van rajta szilikon rendesen.a motorja olyan gyorsan beindult,h megijedtem.hozzaszoktam,h azert kell 2-3 mp,h elkapja.na ennel nem
2.8l ment bele és maxon van .A hátsó betét a Yamaháé,az elsök a Kawába mentek .
ezeöccá
akkor meséld el a kollégának ha nem titok
Küldj rá emilt pofátlan 70-es megkínálással. Hátha. Nekem írt vissza 85-t. Hátha neked még enged.
kb%
kicsit elhamarkodtam a választ... töményen ne adj neki..
Mogorva kicsit?
Ezt végigjártuk már páran,és kérdeztem a gyári árát is. Inkább megoldottam házilag 1500-ból,és jó lett.
hmm...
És nem saját autó. Csütörtökön volt 1500ft borravalóm.
Pénteken meg mínusz 500ft
ne bazz tényleg
Nem hangzik annyira szarul
250-hez nincs.