Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

. . . . .
Jó nekem is ilyen van.
Yakomoto. Pécs. Nem olcsó sajnos eredeti japán van csak és sz kb 3000-5000ft között van.
Jó reggelt.
Mi van Gyula elaludtál?
Egy szart megy 2 kiló felett.
ez konkrétan simán két kiló fölött, de egy széria is veszélyes.. gondolj bele, szűk 1500ccm! majdnem annyi a forgatónyomatéka szériában, mint egy ezres sportmotornak... azt tom, hogy 170-nel mentem az 1.1-es shadow-val, és elég csúnyán elépett egy goldwing, meg egy Dyna előlem...
Mit megy egy ilyen végre?
http://www.kepesmotor.hu/harle...
Fú, micsoda mocskosul durva egy gép lehet ez! Na ezt bármikor elfogadnám!
Hellosztok!

FZR 600 féknyereghez keresek porvédőket.
Valaki esetleg tudna segíteni honan szereznhetnék?
Vagy ha van valakinek akkor megvenném
Előre is köszönöm a segítséget!
Van hasonló fotóm, majdnem minden hétvégén így nézünk ki, holnap is dagonyanap
A mennyiért vetted nem publikus, amúgy 160-170 körüli egy reális ár érte. A forgalomba visszarakása kb egy okirathamisítás és egy biztosítás, meg a szokásos műszaki eredetvizsga kombó
és mindent mér?
Vaaan? azta, az nem rossz. Menniyjé vetted, mennyit kérsz érte? (amúgy)
Ilyenem van.
Buta vagy! Most írtam hogy ma jött meg hozzá a 21-es első kerék tokkal vonóval, de nem voltam itthon (MÁTRAHÁZA ), falun meg szombat akkorse munkanap, ha mindenhol az. Tehát posta nem van. Kerék meg csak hétfőn van....

A blokkja meg állat, nem volt terepes motor, rendszámja is van neki
jah oocoon ... bazz múltkor az ázsiában majdnem képébe röhögtem a kínai eladónak,mikor kérdezem mennyi a gps tartó... mondja: eeezeeöccááá,ooccóóó XDDD
digimulti ez mondjuk jó lenne?
Na lassan tolom a bicajt holnap nagyfalu túra lesz majd
jó éjszakát gyerekek.
És holnap motorverseny ne felejtsétek. De most elpártolok a yamahától vennem kell 1 ducatit
hú de ocsmány mondjuk, a blokk nem nagyon lajos, meg sztégett forma
Ez jó volna nekem itt garázdálkodni
Jaszi, ez nem Te vagy?
imád barkácsolni
most van az osanba samsung es 30-as digi fényképelő 15 pénzért. Simán megérné...egészen jó kis gép.