Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a sima kocka pala? Olyan még van?
Marad a pala 500 ft / nm áron jön ki ,ennél nincs olcsóbb és tartósabb,erősítek a szerkezeten még lehet az oldala is ebből lesz
100 nm kell, belülről meg fólia oszt máris pormentes vagyok
Szasztoook! Megvettem a multimétert, hol és mit mérjek (ja és persze mire állítsam) a lámpánál? ma rájöttem, hogy ha refin van a lámpa akkor lassabban pörög a ventillátor. ja és, hogy csak taposva fog a hátsó fékem
Sikerült tetőt találni?
Olyat festek neked amilyen kell! H a akarod tigrisfejet vagy a kevesed élethű arcképét a tankra
Ezt minden viccen kívül
Hun vagy Bakosi? A rettenetesen csúnya pinákkal álmodtam
Hajnal 2 kor felriadtam alig akartam magamhoz térni
Jó estét! Jól vagyoook, igen, jól vagyooók...

PUPU update = FZR PUPU 2.0
Csak kiugrottam mazsoláért. Jön mingyá Zsolti! Itt jár a környéken,bort vitt egy puccos helyre. Holnap borverseny lesz,és a motyót neki kell kivinni.
de vót, csak baszik olvasni mert sokat írtok, és következésképpen nem is válaszol, egyébként asszem dógzik

de ezek szerinte te sem olvasol vissza
Ma már volt itt,csak ment dolgozni du.
Ábrussal mi van? Tegnap sem nem vót!
Mingyá jön Zsolti!
Független biztosítás közvetítő vagyok a kötelezővel nincs bajom
Sziasztok.Tudna valaki segiteni abban mi a külömbség a 89évj FZR 500 és a 600 között?500as a henger 600as a hengerfej a motoron igy nem tudom mijen tömitéseket rendeljek.Elöreis kőszi a segitséget.
Neked nekem nem
Akkor kez es labtorest kivanok sok sikerrel.
A javát már igen,de sajnos még van. Ma is éppen készülök egy zh-ra mert a hétvégén írunk.
És Mindenki másnak is!
Szia Fabi. Tegedis latni errefele.
Letetted mar a vizsgaidat.
Ha ráülsz, úgyis beleér a kerék a sárvédőbe
üdv!

ezzel telt a mai napom. sima lánc cserének indult,de lengőkar zsírzás, hátsó lánckerék csapágyának cseréje lett belőle.
egy új akksi még bele és szezonra kész