Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Télen vettem nyári gumit felnivel együtt,igaz elmentem érte. 65-ről indult,de 45-be odaadta. Szerencsém volt.
Abba belegondoltál már, hogy ha (ne adja Isten ) most esetleg megint elcsapnak akkor a rossz lábad lehet hogy az út szélén marad?
YHD3807
45 000? a két gumi a motoromra nem jön ki belöle!
Áááá nem vagy Te olyan! Nézz egy jó filmet,közben verj be egy sört,és aludd ki magad! Reggel jobb lesz meglásd.
még mindíg nem tudok előzményt nézni . . . .
hiába kattintok rá
jó éjszakát uraim mentem aludni. kicsit elfáradtam lelkileg unalom semmitevés döglődés érzem kezd valami depresszió kialakulni bennem.
Igen.
szóval ugyanolyan tempóban, mint amikor elestél
Ja,és Toyo proxes U1 gumával.
Én amit vettem decemberben használtan felnivel együtt DOT 1210
45 ezer volt komplett tehermentesítővel,és csavarokkal. 6,5 mm profilmélység. Jó vétel volt,
2011 év 4.hét
elhoztam a debica passio 2-es 165/65 R14 gumikat.
az dot 0411
képet tudsz rola dobni ide pl.? DOT száma rajta a gumi oldalán nyomd ide azt mán tudjuk is mikor a rákban gyártották
Hát! Holnap megyek táppénzes felülvizsgálatra,de ott nem mondhatnak semmit addig amíg a sebész doki nem adja az áldását a dologra. Április 4.-én megyek röntgenre másodjára. Első alkalommal nekem is ezt írták a papírra,sejthető a rés. De nekem már terhelni kell 100%-osan,igaz csak a járás engedélyezett. Fájdogál,de a sétától nem fog megerősödni. Ésszel tekerek,nagyon lájtosan. Ez kb fele tempó annak amit tudtam. 2 óra alatt mentem fel és vissza.
9eft,az évjáratát nem tudom,tavaly tavasszal lett véve ujjonan
én kb 4 éve leestem a létráról és meghúzódott a csuklóm.voltam dokinál azt mondta nem kell gipszelni.3 évig szenvedtem vele most már csak akkor fáj ha valami kemény front jön vagy túl erőltetem. közbe találkoztam egy másik dokival is azt mondta gipsz kellett volna mert elszakadtak izmok a csuklómba.
Én nem okoskodok bele de sanyibácsi elkapkodja egy csöpet a dolgkat Nekem már több mint másfél éve történt a téma de a térdem még mindig fáj föleg ha nem ugy állok vagy rosszul tartom és acsontokat is érzem ahogyan fáj
Először én is.
na ma megrendeltem a gumikat lehet hogy a hét végén itt is lesz!
csak ne kéne érte fizetni.
Hé öreg, neked hogy van a lábad?
Csak mert én ma voltam kontrollon, és még mindig kivehető a törési rés.
Azt mondták hogy egy darabig még ne akarjak fekvőtámaszt csinálni, és ha elesnék bringával akkor a jó kezemet tegyem le, mert a műtöttet még jobbára még mindig a csavarok tartják. Szóval nem tartana sokáig megint eltörni. De látom te bátran nyomod.

Én valahogy gyorsabb gyógyulásra számítottam
Pupu! Az első képen van az a hely ahol a motoros rendőr megállított bennünket. Fent az elágban.
. . . . . .