Én amit vettem decemberben használtan felnivel együtt DOT 1210
45 ezer volt komplett tehermentesítővel,és csavarokkal. 6,5 mm profilmélység. Jó vétel volt,
Hát! Holnap megyek táppénzes felülvizsgálatra,de ott nem mondhatnak semmit addig amíg a sebész doki nem adja az áldását a dologra. Április 4.-én megyek röntgenre másodjára. Első alkalommal nekem is ezt írták a papírra,sejthető a rés. De nekem már terhelni kell 100%-osan,igaz csak a járás engedélyezett. Fájdogál,de a sétától nem fog megerősödni. Ésszel tekerek,nagyon lájtosan. Ez kb fele tempó annak amit tudtam. 2 óra alatt mentem fel és vissza.
én kb 4 éve leestem a létráról és meghúzódott a csuklóm.voltam dokinál azt mondta nem kell gipszelni.3 évig szenvedtem vele most már csak akkor fáj ha valami kemény front jön vagy túl erőltetem. közbe találkoztam egy másik dokival is azt mondta gipsz kellett volna mert elszakadtak izmok a csuklómba.
Én nem okoskodok bele de sanyibácsi elkapkodja egy csöpet a dolgkat Nekem már több mint másfél éve történt a téma de a térdem még mindig fáj föleg ha nem ugy állok vagy rosszul tartom és acsontokat is érzem ahogyan fáj
Hé öreg, neked hogy van a lábad?
Csak mert én ma voltam kontrollon, és még mindig kivehető a törési rés.
Azt mondták hogy egy darabig még ne akarjak fekvőtámaszt csinálni, és ha elesnék bringával akkor a jó kezemet tegyem le, mert a műtöttet még jobbára még mindig a csavarok tartják. Szóval nem tartana sokáig megint eltörni. De látom te bátran nyomod.
hiába kattintok rá
45 ezer volt komplett tehermentesítővel,és csavarokkal. 6,5 mm profilmélység. Jó vétel volt,
az dot 0411
csak ne kéne érte fizetni.
Csak mert én ma voltam kontrollon, és még mindig kivehető a törési rés.
Azt mondták hogy egy darabig még ne akarjak fekvőtámaszt csinálni, és ha elesnék bringával akkor a jó kezemet tegyem le, mert a műtöttet még jobbára még mindig a csavarok tartják. Szóval nem tartana sokáig megint eltörni. De látom te bátran nyomod.
Én valahogy gyorsabb gyógyulásra számítottam