Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah, ok, csak vissza kellett olvasni szedj le operát vagy safarit, azok is mind k-jók
a következő számon utolértek,ha nem tudom felvenni,küldj smst(motorgumi)és visszahívlak
06302692998
muanyag UV vedos hullampala.nalunk a terasz ilyennel va nlefedve.jegesot ne mszereti,de amugy mar fent van kb 5 eve.eddig 3 lik van rajta,es foltozhato.
hello figyu,megkerdeztem sracot noi motoros cuccokrol.azt mondta nadrag nincs,csak dzseki.hetvegen keszit kepeket,ha erdekel,es elkuldom,v felteszem ide. va nmeg neki gerincprotektora,kesztyuje.

amugy hol es menyniert vetted a gumit?nekem is be kell ruhazniom egy garniturara,mert ezek telik.vadi ujak,es nem akarom a nyaron szetkoptatni oket.
meg ha jo lemlexem neked volt vmi felnid is elado,nem?
dikk new name?

Am halleerr Nah ma a fizivel jöttem suliba kökemény ezer Ftért tankoltam... 2.61L benya...
Sanyikám már megint nem előre néztél
Katochikata Chikarinkaari na és ez mi?
LUZISHI.NODONODO na ez mi ki találja ki
Ábrus eltűnt gyanús
1 amit használok
. . . . . . . . . . . . . . . .
Mi akkor nem értem
most őszintén neked hány nick-ed van?
FZR.PUPU
Elsőre A kat teszt nem rossz 55 kérdésre
Miért új nickem van Nekem PUPU látható, szarakodik a mozilla nekem is a Gyulának is nem tudom mi van. Mi van a nevem helyén?
igen vagy Dr PUPU

Mint Ádám mikor új nick-et keresett magának, mivel az előző aktualitását vesztette
Még mindig nem értem mi ez a bütykös Pupu . komolyan nem tudom mi bajotok van sokat ittatok este vagy mi?
Semmi.
Ha lecseréled egy enduróra, akkor Bütykös Pupu leszel?
Új nevem PUPU az nem új akkor mi bajotok van
nem értem
nem mi van mi bajotok . .
és még hazudik is
Nem miért