Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tyűhaa akkor valami olyan kell neked ami lebeg
bakosi ezzel nem értek egyet! Asszonyéknál is ilyen dupla falú,légkamrás , műanyag tető van a terasz felet. bírja mint az atom!
Á ÁÁÁÁ Ha tudnám nem lenne min gondolkozni ,még az oldalához sem tudom támasztani mert mindenütt kell a hely
Azt tudom, h mit ne vegyél: műa. átlátszó/enyhén szinezett trapézlemez. koszolódik erősen, meg rideg
Na ilyesmi kéne , talán, , ,nem tudom mi az találsz 1 linket h mire gondoltál?
és gondolom nem tudod alátámasztani sehol mi?
ezeket a müanyag szir szarokat felejtsétek ell jön ajég azt belugaja mint a szar még a bitumenes hullámlemezt is Szorjuk le őket a picsába onnan az infó
Építem a kis mobil "műhelyem" 250 ft / méter áron tudtam colos csövet venni a 900 helyett ! Be is vásároltam, azt sem tudom menyi van itthon ,ebből lesz a szerkezete
A gondom csak annyi h 5 méter széles tetőn van 1 fél méter lejtésem,és ez a colos cső szerintem nem bírná a palát
Lehet hülyeséget csináltam
Nagyon helyes!
de van ez a dupla falú pvc tábla és állítólag jól bírja a napfényt.bár átlátszó.
Ez már majdnem olyan jól megy, mint egy 250-es MZ Végülis amíg csak az vót, az is elég vót...
Műanyag vagy alu hullámlemez
Lindab? Mondjuk nem ócsó. Zsindely?
miért nem veszed le róla a hangot? nagyon idegesítő!
fólia!
Szasztok ! Mondjatok már nekem könnyű tetőfedő anyagot ócsó pízzééé!
Pala kilőve,az már nehéz
én amúgy túrázásra meg egy kis döntögetésre szánom.remélem beválik.nem vagyok egy száguldozós őrül főleg mert általában a párom is velem jön és féltem.
jó éjt!
én nem ott rakatom fel mert a kolegám hozza haza és arra már nincs ideje.de itthon is van egy jó gumis majd ő felrakja.
Jó éjt!
na mivel az éjel nem aludtam jól igy megyek alszani jó éjt mindnekinek
szasz!