Ma felkerültek a tavaly vett 14-es VW felnikre az új Debica Passio dumik (8260 Ft / db)
Teljes a gumi készlet.
a téli és nyári gumik a plusz felni garnitúrával 85 e Ft-ba vannak.
én nem gondoltam volna, hogy a felnire nem minden gumi megy fel. A 165/65-ös gumikat csak kínszendvedve tudta feltenni a felnire. széles a felni vagy mi. nem akart egyik oldalra se befeszülni a gumi. Úgy kellett rásegíteni. Mondta a srác, hogy ha egyszer fullll leereszt a gumi, azt megint csak gumis tudja felfújni nekem (na mondjuk ha 0-ra leereszt, akkor az már defekt. ahhoz meg úgyis gumis kell)
Nem bizony! Sajna ez így van. A srácok két darabból raktak össze egy Borát,és tök idegen helyen az új tulaj vitte eredetre,és simán megkapta. Ezen sem látszik,de még közelről sem. A tető hátsó sarkától,és a hátsó ajtó közepétől másik autó hátsója van.
persze,mert gyors vagyok egy delelott minden megvolt,rogton a vasarlas utani napon.jofej akartam lenni,mert mondta,h az eredetvizsgat nekem kell megcsinalni,gondoltam lassa,nem vagyok kamu,gyors elintezek mindent.
Pedig igyekszem segíteni. De mondom írd meg (részletesen!)az Autójogásznak a TC-ra, ott sok ilyen eset szokott lenni. Az az ügyvéd kimondottan gépjárműügyekkel foglalkozik és nem kerül semmibe.
és a legrosszabb. . . ha eladod neked is visszaviszik majd.
meg kellene valahogy bulizni, hogy ne kapja meg az eredetvizsgát. akkor még pereskedni sem kell. a bíróság minden per nélkül dönt, ha az eladó nemhajlandó a 'hajlandóságra'.
te se konnyitesz a helyzetemen mind1,holnap felhivok egy ugyvedet,es kikerem a velemenyet.nagyon remelem,h meguszom,mert ha nem,akkor itt van egy totalkaros auto,amit a budos eletbe nem tudok majd eladni...
Na hali beszéltem a gumárol akinek kéne. Gondolkozik vagy faszom tudja mit akkar az már nem az én ügyem én mondtam neki a többi már nem rajtam mulik ha hiv hív ha nem nem De azért kösszi
Teljes a gumi készlet.
a téli és nyári gumik a plusz felni garnitúrával 85 e Ft-ba vannak.
én nem gondoltam volna, hogy a felnire nem minden gumi megy fel. A 165/65-ös gumikat csak kínszendvedve tudta feltenni a felnire. széles a felni vagy mi. nem akart egyik oldalra se befeszülni a gumi. Úgy kellett rásegíteni. Mondta a srác, hogy ha egyszer fullll leereszt a gumi, azt megint csak gumis tudja felfújni nekem (na mondjuk ha 0-ra leereszt, akkor az már defekt. ahhoz meg úgyis gumis kell)
FCUK
de, most olvasom. már át is van iratva, így az eredetvizsgán is megfelelt.
meg kellene valahogy bulizni, hogy ne kapja meg az eredetvizsgát.