Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó éjt!
Ma felkerültek a tavaly vett 14-es VW felnikre az új Debica Passio dumik (8260 Ft / db)
Teljes a gumi készlet.
a téli és nyári gumik a plusz felni garnitúrával 85 e Ft-ba vannak.
én nem gondoltam volna, hogy a felnire nem minden gumi megy fel. A 165/65-ös gumikat csak kínszendvedve tudta feltenni a felnire. széles a felni vagy mi. nem akart egyik oldalra se befeszülni a gumi. Úgy kellett rásegíteni. Mondta a srác, hogy ha egyszer fullll leereszt a gumi, azt megint csak gumis tudja felfújni nekem (na mondjuk ha 0-ra leereszt, akkor az már defekt. ahhoz meg úgyis gumis kell)
fasza valami marha jó fej lehet akitöl veted ,hogy baszta megosztani veled
Hát igen mert ez egy ETZ kormány. A feketét meg behajintottam az asztal alá a többi alkatrészhez.
Nem bizony! Sajna ez így van. A srácok két darabból raktak össze egy Borát,és tök idegen helyen az új tulaj vitte eredetre,és simán megkapta. Ezen sem látszik,de még közelről sem. A tető hátsó sarkától,és a hátsó ajtó közepétől másik autó hátsója van.
persze,mert gyors vagyok egy delelott minden megvolt,rogton a vasarlas utani napon.jofej akartam lenni,mert mondta,h az eredetvizsgat nekem kell megcsinalni,gondoltam lassa,nem vagyok kamu,gyors elintezek mindent.
de.roviden: az alvaz roggyant,forditott V alakban az elso ulesek alatt hajlott,valto hegesztett a feltengelynel,atvizsgaltattam az autot.

FCUK
de, most olvasom. már át is van iratva, így az eredetvizsgán is megfelelt.
mar at van irva a nevemre...
mitörtént feri ? tegnap elött voltam itten azota nem csak nem az autoval van gond
Eredetvizsgálaton ez miatt nem dől meg.
Pedig igyekszem segíteni. De mondom írd meg (részletesen!)az Autójogásznak a TC-ra, ott sok ilyen eset szokott lenni. Az az ügyvéd kimondottan gépjárműügyekkel foglalkozik és nem kerül semmibe.
és a legrosszabb. . . ha eladod neked is visszaviszik majd.
meg kellene valahogy bulizni, hogy ne kapja meg az eredetvizsgát. akkor még pereskedni sem kell. a bíróság minden per nélkül dönt, ha az eladó nemhajlandó a 'hajlandóságra'.
na szevasztok mentem még van egy kis dolgom és holnap korán kelés irány pöst meg győzifalva! jó éjt mindenkinek!
sajnos jól látod a helyzeted....
te se konnyitesz a helyzetemen mind1,holnap felhivok egy ugyvedet,es kikerem a velemenyet.nagyon remelem,h meguszom,mert ha nem,akkor itt van egy totalkaros auto,amit a budos eletbe nem tudok majd eladni...
Hallósztok kanok!
Na hali beszéltem a gumárol akinek kéne. Gondolkozik vagy faszom tudja mit akkar az már nem az én ügyem én mondtam neki a többi már nem rajtam mulik ha hiv hív ha nem nem De azért kösszi
NA pupu eltolja a bicajt jó éjszakát
aha akkor passz nemtom
Sziasztok!