De ha gyorsan megyek akkor nincs mit elvenni
de akkor veszek 1 tempós első gumit. De nekem már nem hasalós a motor 160 felett már fúj a szél nagyon ma leteszteltem
Szeva Emre.
Pupu inteyd a jogsit,mert tempot akarok menni es ay csak jogsival megy,hogy legyen mit elvenni.
Hogz a gecibe kell felkialtojelet meg kerdojelet nyomni ay angol billenytyun.
Nem kulfold,csak a Flor Ferenc korhaz kazanhayban vagyok futo.Jaj nem futo hanem futo vesszovel.A FASYBAMAAA.
nEM MENT A MASYEK ES KELLET KERESNEM EGY fo allast.
A talinak orulok,mert ayt nem tudtam,hogy mikor es hol lesz,ha tudok elmegyek.
Te jossz.
Kicsit lassu a net,mert mobil van csak,de lagalabb van .
olvasgattam mindig,amiket irogattok,syoval nem vagyok lemaradva sokat.de jo ujra itt lenni es most ra is erek irogatni,mert dolgoyom.
A fasyom ebbe ay angol billenzube.
Kérlek szépen úgy30000-jó magyar forintba kerül a primerlánc,rezgéscsillapítót nem cseréltem mert összeraktam "szárazon" először és nekifeszült rendesen. 4 mm-rel hosszabb volt a két lánc a gyárinál,muszáj volt cserélni.
Nem baj ,majd megyek elol ;s syet tolom a syelet elotted.
Mi van Sanya ,meggyogyultal mar.
Ma elmaradt a felülvizsgálat,nem jött el a doki. Jövő kedden ismét megpróbálom.
de akkor veszek 1 tempós első gumit. De nekem már nem hasalós a motor 160 felett már fúj a szél nagyon ma leteszteltem
Pupu inteyd a jogsit,mert tempot akarok menni es ay csak jogsival megy,hogy legyen mit elvenni.
Hogz a gecibe kell felkialtojelet meg kerdojelet nyomni ay angol billenytyun.
Múlthéten motoroztam 1 et a környéken
Fót-csomád-őrbottyán-veres-szada-mogyi.
Ma is voltam fóton a templomnál a kishentesnél.
nEM MENT A MASYEK ES KELLET KERESNEM EGY fo allast.
A talinak orulok,mert ayt nem tudtam,hogy mikor es hol lesz,ha tudok elmegyek.
Te jossz.
olvasgattam mindig,amiket irogattok,syoval nem vagyok lemaradva sokat.de jo ujra itt lenni es most ra is erek irogatni,mert dolgoyom.
A fasyom ebbe ay angol billenzube.
Sziasztok
AAAAAHHHHH ,angol billenty-r[l nyomom es syar.
Van uj meloheyem es ott vagyok.