Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Pupu mizu? bulletstorm?
nekem faszán megy.

NA elköszönök, irány a meló...
Nekem kifagy a 4.0 meg a béta is visszaraktam 3.6.16 ot
Ja igen, frissítsetek 4.0-es firefox-ra, tényleg kibebaszott gyors
Fú csajok...kéne már találnotok valami rendes munkát...12 oldalt kellett visszaolvasnom 1 órával korábban kell felkelnem ha előtte fórumot akarok olvasni

köszönöm csövi, lehet meg is lesem még ma. Milyen értéknek kellene kijönnie?
Megjött a cucc, nagyon baba
Köszönöm

utalom a pénzt is
Na meg vissza kellett olvasnom,az is félóra!
Én már dolgoztam egy kört a zsírüzemben,most nem volt időm veled foglalkozni,majd holnap!
Kedves Józsi,ahogy Szent Ábrus írja,az 500-as lökethossza kisebb,ezért más a főtengely és hengersor,a dugattyú átmérő egyezik,ezért van rajta 3HE hengerfej.Ezenkívül más a súbertű,500-ba 5cfz4-es kell,és a hátsó lánckerék nagyobb,49-fogú.Más különbségről nem tudok.
Gyulám alszik még? Ébresztő hasadra süt a nap
Köszi. Nekem 4 éve ki kellett volna már cserélni a primerláncot. Zakatol rendesen . Mondjuk nem is a 30 rongy zavar inkább, hogy millió darabra kell szedni a motort
Fejidomot visszavásárolnám nem eladni a motorral 1ütt . .
FZR.PUPU patch989
Jó reggelt. . . tegnap kijött este főnök lelket vigasztalni és akkora elhajlás lett belőle . .
Nincs mit, de hozzátenném hogy ez csak az én véleményem, az olajválasztás meg mindig is vitatott kérdés lesz. (mindenki mást gondol jónak, én meg a gyártónak és az olaj műszaki adatlapjának hiszek)
Végre kaptam egy igényes magyarázatot és tanácsot (több hete próbálkozom más oldalakon). Kösz szépen. További szép estét. OLCSO BENZINT, SZELES UTAT GUMIFAKAT
És nem is drágább mint a "másik" olaj és kimondottan a gépedhez van tervezve.
Mivel fiatal gépről van szó és nem pályázol vagy gyilkolod, ezért én javasolnám a Yamalube 10w40-est. A Yamahának magasabb elvárásai vannak az olajminőséggel kapcsolatban mint ami az olajgyártók általános specifikációi, ugyanis a Yamaha olajmérnökei által megadott paraméterekkel rendelkező olajat KELL legyártania annak az olajcégnek akivel szerződésben áll /ha jól tudom akkor ez még mindig a Castrol/ és ez van forgalmazva Yamalube néven.
Az olaj ára nem számít, az eddigi motorjaimat is nagy becsben tartottam és tartom, ezért az ár nálam nem dominál
Nyugodt motoros vagyok, túrázásra vettem; néha meghúzatgatom, de az ritkaság. Inkább hosszú utakra használom a motort. kb 80-100 as a tempó.
Az 500-as lökethossza rövidebb. (ezzel mindent elmondtam)
igen , és még szűz volt ,karthauzi gyártásba kezdtem , kezdtünk Mákossal
Mennyire téped a száját?
Csak azt írja 10W-40, 20W-50 márkát nem ír. Nem tudom melyik lenne a jobb YAMALUBE 10W-40, 10W-50 vagy MOTUL 7100
Egyszerű:azt amit a gyár előír.