Sziasztok!
Még mindig akad eladó alkatrészem FZR 600-hoz !
-oldal, hátsó idomok,
-váz
-elektronika
-fékek
-tank
-első, hátsó feni (a hátsó az sérült)
-stb...
Ha kell valakinek valami szóljon!
no ujabb fejlemenyek.megkerdeztem a ceges jogaszunkat is,h mizu van.o is szorol szora azt mondta,mint az jogaszhallgato aszonykam. az eladonak eselye sincsen.ez boven kimeriti a megtevesztes fogalmat,es a szerzodes nem teljesiteset.+ mivel a szerzodesben sehol sincs leirva,h az auto torve volt,es en atneztem,kiprobalva atvettem, ezert nincs mire hivatkoznia.a papir papir,a szo emg semmi.
meg varok az autojogaszra is megerositeskepp.ekkor mar 3 egymastol fuggetlen szakertoi valaszom lesz.
A paraszt jön vidékről Budapestre, a Parlament előtti tüntetésre. A nagy tömeg kiabálja:
- Demonstráció!
A paraszt is el kezd kiabálni:
- Menstruáció!
Az egyik ember odaszól neki:
......- Nem menstruáció, hanem demonstráció!
Erre a bácsi:
- Mindegy nekem, csak a vér folyjon!
el kellett olvasnom 3x,mire megertettem,de itt nem fel ev van,hanem 3 nap!3 nap alatt,ha osszetorom,meg a festek se szarad meg!nem mellesleg meg lehet allapitani,h a tores mikori.teny,h ha fel ev mulva tortenne.kicsit nehezebb lenne,de akar ott is kideritheto a dolog.pl az illesztesek rozsdasodasa,stb.de ne altalanositsunk,maradjunk a konkret esetnel.ebbol jol nem johet ki.
most beszeltem az okmanyirodaval.konkretan vissza kell vasarolnia az autot.ertsd:ujabb eredetvizsga+ atiras+ biztositas+ minden. magyarul+60.000Ft...
Ha most baleset érné Ferit,és a szakértő megállapítja hogy a kocsi már előtte is alkalmatlan volt a közlekedésre,és Feri elmondja hogy friss vásárlás,akkor az eladót is elő fogják venni.Régi trükk ez már hogy törött autót gyorsan összetákoljuk,aztán vigye el a balhét az új tulaj,ezt már nem veszi be se a kárszakértő,se a bíró!Persze az eladó meg a kereskedő álláspontja is érthető,gondolom a kereskedő vette be totálkárosan,ő nyerni akar vele,az eladó meg későn jött rá mi a szitu,az meg nem akar bukni rajta,inkább elpasszolta.
amikor szo volt rola,akkor csak anyamek voltak ott.a BTK meg kimondja,h nem kotelesek tanuvallomast tenni,ha az terhelo lehet onmagukra,v csaladtagukra.de nem fogom letagadni.hanem megmondom,h emlitette,h koccant auto volt,nem pedig totalkaros. kaptam meg egy fulest,(koszi ), hogy mivel nagy valoszinuseggel totalkaros volt az auto,hiszen durvan serult a vaz, igy forgalomban nem is vehetne reszt.szakerto,es aztan had' szoljon.itt mar eletekrol van szo,nem penzrol.durranok vele,es ha nincs benne se ABS se legzsak,ott maradok,akkor csunyan bortonbe kuldik...
A dolog nem ilyen egyszerű,ez már totálkáros,a görbült padlólemez miatt a futómű nem fekszik rendesen,közúti közlekedésre alkalmatlan,és veszélyes,ki kell vonni a forgalomból.Ha az eladó tudta hogy törve volt,büntetőjogi felelősség is terheli,mert ilyen kocsit nem szabad eladni.Ha veszélyeztetésről van szó, a bíró nagyon szubjektív és szigorú,az eladót is felelősségre vonja.
Akkor az 1szerűen nem rávaló méret vagy a gumis buzi.
Mekkora a felni (mérete zoll-ban, szélesség is) és mekkora a gumi?
Erre van táblázat, mert van benne tolerancia.
Ha nincs benne a szerződésben a sérülés, akkor nyert ügyed lehet.
World elszáll, írás megmarad
Ha nincs tanú, még le is tagadhatod, hogy mondta (a fairplay most már nem jáccik)
Még mindig akad eladó alkatrészem FZR 600-hoz
-oldal, hátsó idomok,
-váz
-elektronika
-fékek
-tank
-első, hátsó feni (a hátsó az sérült)
-stb...
Ha kell valakinek valami szóljon!
meg varok az autojogaszra is megerositeskepp.ekkor mar 3 egymastol fuggetlen szakertoi valaszom lesz.
- Demonstráció!
A paraszt is el kezd kiabálni:
- Menstruáció!
Az egyik ember odaszól neki:
......- Nem menstruáció, hanem demonstráció!
Erre a bácsi:
- Mindegy nekem, csak a vér folyjon!
szóval naygon fogok dolgozni
most beszeltem az okmanyirodaval.konkretan vissza kell vasarolnia az autot.ertsd:ujabb eredetvizsga+ atiras+ biztositas+ minden. magyarul+60.000Ft...
Mekkora a felni (mérete zoll-ban, szélesség is) és mekkora a gumi?
Erre van táblázat, mert van benne tolerancia.
World elszáll, írás megmarad
Ha nincs tanú, még le is tagadhatod, hogy mondta (a fairplay most már nem jáccik)
Zsolti tényleg ugorj be egy kávéra, vagy valami - ha gondolod