nemrég feldobtam mint témát a kerítést, amit meg akarok építeni. akkor vettem kb. 200 db nagyméretű bontott téglát. Nagyon sok közte a címeres darab. Kaptam hozzá kb. 150 db már vágott téglát, ami körbe lett darabolva, ill. láttam a házat amit burkoltak vele.
Nagyon komolyan néz ki, így arra gondoltam, hogy nem kellene ezeket a téglákat behasználni a kerítésbe, mert túl szépek hozzá. körbe kellene darabolni, és kirakom vele körbe a lábazatot, és a feljárót a garázstól. simán körfűrésszel ez kivitelezhető? Vagy akár egy flex és egy kővágó korong, és meg is van oldva?
Valaki esetleg szeletelt már téglát?
sztem,mivel ekkora temponal magas a fordulat,valoszinu,h jobban kopi az olajat a csovon,es elkepzelheto,h ereszt a szelepfedel tomites.sztem kisebb sebessegnel is tapasztalhatod,ha az adott sebessegben nagy a fordulat.teszem azt elsoben kb 50-70-nel.ez csak tipp,de erdemes utanajarni.ha a hengerfejtomitesed lenne szar,akkor mindig tapasztalanad,barmilyen fordulaton.
Sziasztok! FZR 600 tulajok! kérlek segítsetek ha tudtok! Fzr 600 as motornál, szerintetek mi lehet , vagy mire utalhat , ez a hiba : Ha jobban van pörgetve a motor, 180-200 as tempóval, jobb oldalt a blokkra nézve enyhe olajfolyás van, olyan mintha a hengerfej tömitéstől fojna de nem egyértelmű, hogy honnan is jön! Tiszta olaj, nem fekete.. de laza tempónál semmi ilyesmi! Blokk járása szép egyenletes , jól veszi a lapot nem csörög csattog, nem füstöl, teljesítménye is jó! ha valaki tudna rá mondani valamit , vagy előfordult mással is ilyen és van valami jó tippe annak nagyon megköszönném ha ide leírná! köszönöm.
Jóhogy. Főleg, hogy az ismerőseid között ott van az első oldalon.
tudom másabb, de érdekes, mikor egy nő és egy férfi között van 10 év korkülönbség, mikor már mindketten töltötték kb. a 25-öt, az senkinek sem meglepő. így viszont van aki pronlémázik rajta.
Pályabikic eurosporton papa