Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

iwiw szerint te is meg csak 27 vagy.akkor csak 10 ev korkulonbseg.betudjuk,h kesonero tipus vagy,o meg koran,es mar mindjart okes a helyzet egyebkent a macskad iszonyat szep.
a csukat te fogtad?
Megyek inni , vagy ívni?
Gondoltam hogy ki tudjátok lesni ,de akkor azt is látni kell h mingyárt szülinap és akkor 17 éves,és semmi nem lenne ami megállítana.
Persze ezt csak én gondolom így , de a tárgyalások már folynak
Tudom hogy jóképű,egy asztalnál ültünk a kecskeméti étteremben.Szép kislány,kedvesnek is tűnik,ha megszereti és vigyáz rá,hamar elrepül az a két év.Volt ismerősöm,aki a második feleségét 14 évesen ismerte meg,megvárta,azóta van két gyerekük már.
Ja! a többi kép is komoly!
Robikám !
sehonnan.informatikus vagyok,emlexel?5 percembe kerul kideriteni most epp goda kepeit nezem.mar kezdem erteni miert bomlanak utana a nok.neki is olyan fiatalos arca van,mint nekem
Te honnan ismered Feri?
egyebkent a profilkepen sokkal szebb,mint ezen a kepen.
Persze mert piros.
Na látod akkor nem csoda hogy Gida sem reklámozza a kislányt.
dehát adrienn csak 16 eves,teeeee
Utoljára akkor volt kezemben kétmilliós köteg mikor a lakást vettem,annak fele ötezres,fele tízezres volt,de úgy se volt sokkal vastagabb.Ez a két köteg kiadna egy izmos új mocit!
Hát az mi hát?
Tehát ház lett belőle.
nem volt sokáig rajta Hát lett belőle.
Nem láccik eltakarja az a bizbasz ami rajta van.
Kis aranyos,elfogadnám lányomnak.
Egyébként épp fényképeket nézegetek, mert multkor kerestem v.mit és toltam egy keresést *.jpg -re.
volt olyan fotópakk, amit 6X talált meg. selejtezek.
mutattam már milyen jók ezek az emachine laptopok?
rendesen elfektettek.mint gida a lanyokat
mert nincs. ami pedig van az nem tartozik rád.
Neked bejönnek ezek a motorok?
Engem is de mostanában nem nagyon dobálod fel a képeket.
csak a többi kép érdekelt volna a leányzóról.
De, ha nem hát nem.