Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bakker megvetted? Sárga?
ha most beallittatom ehhez a gyarihoz,lehet,h kevesebbet fog fogyasztani? ugy ertem latvanyosan (1-1.5L-nel kevesebbet)
Gotti ott lakik még?
Bemutattam az asszonynak, nem volt átütő sikere, az első találkozásnak. De legalább nem válunk.
(bár tudtam)
Ha marad meg kell tanulni motorozni. Meg xanax, meg magneb6
mit veszek meg?jaaa,leesett.ja,msotmar,h kiprobaltam,megbveszem,es lesz motorom
Basszus ép most (2 perce) gondoltam hogy megkérdem mi lesz veletek!
Szasztok. 300km lecsavartam a feketével. Félek rajta.
Ezért mondtam Gyulának is hogy dobja le a gányba őket és tegye fel a gyári házat, sokkal kellemesebb lesz a gép. (mert ha beállítottam volna neki ezekhez a karbikat akkor jó lenne így is, de hát a fogyasztási kritériumok nem engedték ugye)
Jó dolog a sportlégszűrő (az igazi, nem ezek a szirszarok amiket 2,5-3e-ért lehet venni) de csak arra amire kitalálták és úgy ahogy azt használni kell.(nem csak felrakni)
Utcára egyébként (mint számtalanszor beszéltük) nem való. Nem csoda hogy jobbnak érzed a vasat. (na? és? megveszed? )
jut eszembe,nagyon durva.a sportlegszuro csere utan a motor mintha dinamikusabb lenne.alapjarat meg egyenletesebb,bar magasabb is.de a legdurvabb,h vegre nem olyan hangos a motor.eszmeletlen sokat hallkult a csere utan.vegre hallom a kipuf hangjat.nem is ertem,miert talaltak fel a sportlegszurot...
no,bejottem szegedre.egesz jo volt,csak hideg.betettem egy alatetet,meg egy szeget.e heten meg megprobalok bevasarolni,es hetvegen befejezem a javitast.
Lenne vele meló, de pl a kipufogón, és a felniken még jó a króm és az ülés sincs szétgyakva, az átlagosnál jobb állapotú.
Nem fölényes de határozott győzelmet értünk el.
Megnéztem nem vesztettél vele semmit
mármint az átírás.. a műszaki ugyanannyi mint másra.. de hátszél nélkül ritkán megy
30-35ezer
milyen állapotú?
soha nem múló szerelem lenne
Egy szürke forgalmis Pannoniát mennyi áll átíratni, műszakiztatni?
Találtam egy 1972-es T5-öst 80-ért
á á á így sose nősülök meg!