Ezért mondtam Gyulának is hogy dobja le a gányba őket és tegye fel a gyári házat, sokkal kellemesebb lesz a gép. (mert ha beállítottam volna neki ezekhez a karbikat akkor jó lenne így is, de hát a fogyasztási kritériumok nem engedték ugye)
Jó dolog a sportlégszűrő (az igazi, nem ezek a szirszarok amiket 2,5-3e-ért lehet venni) de csak arra amire kitalálták és úgy ahogy azt használni kell.(nem csak felrakni)
Utcára egyébként (mint számtalanszor beszéltük) nem való. Nem csoda hogy jobbnak érzed a vasat. (na? és? megveszed? )
jut eszembe,nagyon durva.a sportlegszuro csere utan a motor mintha dinamikusabb lenne.alapjarat meg egyenletesebb,bar magasabb is.de a legdurvabb,h vegre nem olyan hangos a motor.eszmeletlen sokat hallkult a csere utan.vegre hallom a kipuf hangjat.nem is ertem,miert talaltak fel a sportlegszurot...
no,bejottem szegedre.egesz jo volt,csak hideg.betettem egy alatetet,meg egy szeget.e heten meg megprobalok bevasarolni,es hetvegen befejezem a javitast.
Utcára egyébként (mint számtalanszor beszéltük) nem való. Nem csoda hogy jobbnak érzed a vasat. (na? és? megveszed?
http://youtu.be/5CvkepKRWXM
milyen állapotú?
Találtam egy 1972-es T5-öst 80-ért