Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma 120"-os monitoron neteztem Bőrfotelben, hátradőlve, 4m-ről.
Szerintem nem kellene hagynod, jó lenne ha már vége lenne a köcsögösködésnek ebben az országban...Ha mindenki annyiban hagyja, akkor nem fog változni semmi. A bíróság is rugalmasabb, gyorsabbak mint régen, stb...
Az OBD kötelező a műszakin, azon kérik le az adatokat. Legalábbis 96 utáni autóknál, és pont emiatt szabványos is.
Nem tudom, ez hogy müszizett legutoljára
en turelmes vagyok,a penz meg nekem kamatozik ha meg vegkepp nem megy,van par ukran ismerosom...
Természetesen be fogja jelenteni hogy nem lesz ott. Mindig. (én is ezt csináltam)
en arra alapozok,h nem emlitette a feneklemez hibajat!tolem atmehet a vizsgan nem erdekel,de nem emlitette!ha mondta volna,nem vettem volna meg...
a klimarol meg annyit,h a szerelo azt mondta a kompresszor nem kapcsol be.tavaly az elado allitolag feltoltotte gazzal.csak ha nicns mi hajtsa a gazt,akkor nehez lesz mukodnie
+ obd kikotve,mert itt se tudtak kiolvasni.ki az a marha,aki ugy vesz egy OBD-s autot,h nem mukodik az.nem vettem volna meg,ha tudom,h nem mukodik,mivel szuksegem volna ra.ra akartam kapcsolni egy scangauget,amivel lett volna fedelzeti computerem,de igy nem tudom.
amirol te beszelsz az a btk.a ptk-n ha nem jelensz meg,es elore nem jelented be,akkor egyszeruen pert veszitesz. az ugyet lezarjak,es igy jart.a szakerto necces...de ha akarja,hivhat masikat is.eleg vastagon meg kell kenje,h azt a bazi nagy lyukat az aljan ne vegye eszre.+ ha nekem bebizonyitja,h a hajlott vaz es a hegesztett valto valojaban gyari,akkor o egy varazslo.
Majd megnézem jobban, vannak speckó gyertyához való crowa fejek, nem túl vészes árban. Én a legutóbb kölcsön kértem egyet.
Amit kaptam az max 8cm hosszú lehetett, de a crowával simán meg lehet hosszabbítani, tehát nem feltétlen kell 13cm hosszú.
Sajnos a fenéklemez sérülésre nem alapozhatsz. Nem kizáró ok a közlekedésben való részvételnél. Ugyanis az én Golfimmal is berepültek az árokba az előző tulajok,és nem kicsit volt domború befelé a trepnilemez. Érezhetően. Simán átment vizsgán.(hivatalosan)
Azért ezt a pert gondold át,nehogy még Neked kelljen fizetni a perköltséget,ügyvédet.stb. Több a leves mint a hús.
A klímák általában eleresztik a gázt,és az a bajuk. Lehet hogy meg sem töltötték még javítás óta,mert úgyis eladásra került. Egy töltés nálunk olajjal 8-9000ft. Persze előtte megnyomatják,hogy nem szivárog-e valahol.
Ha meg tetszik a kocsi fogadd el így ahogy van. Nem gondolnám,hogy a váltó is tönkre fog menni,ha már ennyit kibírt
Valami kedvezményt kéne kicsikarni a vételárából.
Ez pusztán az én privát véleményem,nem lebeszélni akarlak arról,hogy visszaköveteld a pénzedet.
kiveve ha a birosag keri.birosagnak a volt tulajokat is kiadjak,es beideztetem tanuknak
örülök. de csak ésszel ám! gondoljál arra, hogy szeretnél még sanyibácsi lenni!
Mert köcsög rendszer és az adatvédelemre hivatkozva elhajtanak. (pedig ismerős is van és próbáltam de nem)
Ha esetleg bírói végzés van akkor talán, de akkor sem fogadják el hitelesnek mert hivatkozhat az eladó pl: az ECU hibájára hogy akkor épp azt mutatta vagy akár ki is cserélhették azóta (és nem muszáj tudni róla) másrészt a jogszabályok szerint a km óra mint műszer nem hivatalos hitelesített eszköz tehát tökmindegy hogy mit mutat, nem olyan mint a gépjármű azonosítói. A szakértői véleménnyel meg azt szokták csinálni hogy az eladó simán bejelenti hogy nem fogadja el az épp elvégzett szakértést és ő is ragaszkodik egy saját szakértőhöz (aki természetesen meg lesz kenve tehát egész másképp hangzik a vélemény) utána párszor elfelejt megjelenni a tárgyaláson az eladó (természetesen tudja igazolni) és hipp-hopp el is telt két év és már haladhat is tovább a birkózás. (ez tapasztalat, és közben persze az ügyvédek mindent megtesznek az ügyfelekért mert ez nekik sok-sok pénz eredménytől függetlenül)
Így megy ez nálunk. (ha meg még belekeverik az előző autókereskedőt is akkor meg beláthatatlan idő a vége majd következik a karok széttárása és ennyi)
Ja! Ez egy jó arc,csak egy kinevezett igazgató. Diszpécser volt,jó haver,mellesleg csak egy báb szegény.Az Ö seggét rugdossák dagadtra ha valami galiba van.
Egyébként az én járgányomba nem rakják bele,mert nekem IKARUS 280-as típusom van!
Nem vezetek gyorsan,de dinamikusan,mert muszáj!Ha szutymorogsz utol ér a következő járat,és akkor szívás van. Még a tetőn is lesznek. Városban 60-nál gyorsabban csak garázsba megyek.
Ez vajon milyen hosszú lehet? És hol kapható? Az ára nagyon csábos.
Szassz. Olvastad mit fog csinálni a főnököd
Megjöttem. Sziasztok!

Köszi Poti,egész jól.
Fzr amikor át lett íratva erdeiség vizsgán is fotóztak , 6 éve . Miért nem adnak ki ilyen adatot ? Pont ez lenne a célja ........
Pénz kérdése
Csak mostanában. És nem adnak ki infót.
Ja nekem is fotózták de ha már akkor is vissza volt tekerve akkor sütheti.
Ez beteg
Műszaki vizsgán mindig lefotózzák .