Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendben, úgyis ki akarom a hétvégén tisztítani őket. Kifelé tekerve kap kevesebb benzint, ugye?
Belőled ki nem néztem volna soha
Dél Magyarország legnagyobb játékgépese a padtársam volt 4 évig...
. . . .
Végül kiderül csajokat is raktál ki az út szélére
Nézd meg hogy mennyire vannak kitekerve a keverékállító csavarok. (de jegyezd meg hol voltak!)
Tényleg jáccol ilyenen? Akkora bukó vagy, hogy a játékgépesek kihelyeztek hozzád üzemelni 1et? Havonta mennek kasszázni?
Nekem voltak beállítva ide-oda. Meg játékautomatám is, egy időben ezekkel is foglalkoztam.
Én operát használok,de az sincs a toppon,de legalább használható.
Az nfs shift 2 nagyon dúúúúrva grafika mozgás hangok faxa nagyon
Hát teljesen vagy kb. 3/4-ig szoktam húzni. Szívató nélkül csak egy kis gázhúzással indul, de úgy többet forgat az önindító, nem indul egyből, mint szívatóval.
Kalap fos
hallod pupu igazad volt.ez a 4es firefox ritka szar.masfel perc,mire lefrissitette az FZR forumot.visszaraktam a regit
Bocsánat hogy nem láttam
Rakd ki a ház elé 10% nyerésre és hamar összehozza 1 flipper árát
Még meg is köszöntem!
SOKKAL NAGYOBB FEELING! Nagy vágyam. Csak egy flipper ott kezdődik, hogy 100 rongy, ez pedig 15 volt.
miért nem 1 flippert szereztél az nagyobb feeling
szereztem egy ilyet. Itt van a nappaliban.
tegnap 90 rongyot buktam el rajta.
mert tudom, hogy csak másodjára érted meg a felét.
és miért 2x küldöd
igaz, még a válság előtti mindenkicseréliaréginekmondottpáréveskocsit időkben haver gyönyörűszép ezres 3 hengeres swiftjét úgy számolták be az új Ignisbe, hogy mikor elkérték a kulcsát, megkérdezték hol áll. Senki megnem nézte előtte.
Ha túl lekiismeretes vagy meghatalmazással valaki intézze helyetted. Te csak papírt írni menj.
igaz, még a válság előtti mindenkicseréliaréginekmondottpáréveskocsit időkben haver gyönyörűszép ezres 3 hengeres swiftjét úgy számolták be az új Ignisbe, hogy mikor elkérték a kulcsát, megkérdezték hol áll. Senki megnem nézte előtte.
Ha túl lekiismeretes vagy meghatalmazással valaki intézze helyette. Te csak papírt írni menj.
az a baj,h tul lelkiismeretes vagyok.a hyundainal meg azt is elmeseltem,h feltortek de ugyis atvizsgaljak,es akkor rajon magatol is.

Azt közöld vele, hogy tudsz róla, hogy karambolos volt, és hogy megjavították. Ez kerüljön be az adásvételibe.
Ne részletezd.