Csak azért tűnhetek akadékoskodónak mert most vagyunk túl egy polgári peren (anyámék Vs.házat kivitelező tetű vállalkozó) korrekt érvényes szerződésekkel és egy hülye bírónővel aki szart sem ért az építkezéshez csak amit a szakértők mondtak azt próbálta értelmezni (kevés sikerrel). Mindez 4 évig tartott és itt is működött az "ahogy a szerződésben leírtakat épp értelmezzük" folyamat, sajnos a görény a költségeknek egy részét megúszta. (pedig minden "dobta magát" tisztán, a józan ész szerint de hát a fellebbezés ellenére is ez lett a vége hogy dögölne meg a Magyar jogrendszer)
Azon gondolkozom, hogy minden hónapba van valami ami elviszi a fizum. Múlt hónapba a moci, ebbe a hónapba a gumi egy jó részét elviszi...a ruhát is meg kéne vennem...apropó a ruha.
ezen mar tul vagyunk,a 3. napon jeleztem neki... most az a baj,h nem akarja visszavasarolni. nekem pedig be kell bizonyitanom, hibas teljesites esete forog fenn.jelenleg a bizonyitekot gyujtom.eddig keves sikerrel de nem adom fel.ha a gatyamat is el kell adni,akkor is vegigviszem.
Ja,ja...Ahhoz kell tartanod magad, hogy használt autót szerettél volna venni, nem pedig egy karambolos javítottat. El kellene olvasni a Ptk.-t, mert szerintem van 5-10 nap amíg el lehet állni a vásárlástól, de nem biztos. Nem lesz egyszerű az viszont biztos.
Hát ja. Volt itt ilyen eset ami persze nem követendő példa.
Ott úgy kezdte a tréleres gyerek (jó fej volt segíteni akart) a Volán Vs. Csóringer megszeppent kollégám esetében hogy menj el X.Y-hoz itt a címe (igazságügyi szakértő a kisöreg van súlya a szakmában tudja kikkel kell beszélni) és tegyél le neki egy ötezrest, akkor elmondja hogy jelenleg hogy néz ki az eset. Aztán ha nem hangzik jól, akkor minél többet teszel rá az ötezresre, annál jobban fog tetszeni amit hallasz.
Hát így történt hogy polgári perben a feddhetetlen és hibázni képtelen, a közúti közlekedés mintaképe buszsofőrből egy aljas alávaló alattomos gyilkos lett aki szándékosan kikanyarodott a kollégám elé és akit azonnal el kell távolítani a forgalomból. Volán fizet, oszlopot helyreállít, a sofőr meg vezet tovább. Hát így működik ez.
ez a szandekom ezt mar ott is mondtam neki,amikor meg beszelo viszonyban voltunk,h leszarom,mert nem mukodik a jobb elso ablakemelo,egy ora es megjavitom.meg az egoket is kicsrelem .de egy valtot azert nem tudok megjavitani.
A kis hibákat ne erőltesd, csak felsorolásként legyenek jelen, mert ez végülis használt autó, az új árának ötödéért... csak komolytalanná tesz.
A fő karambolos sérülésre hegyezd ki a dolgot, hogy emiatt balesetveszélyes, és AZ a komoly.
Mire gondolsz? Nincs kép.
Beállítottam a Dune HD Max-ot a vetítőre a bemutatóteremben. A vetítő SONY VPL-VW85, kb. 3m-es képátlóra van állítva, a helyiség full sötét.
A dune-vel lehet netezni, filmet nézni, netrádiózni, a földi digiTV-t is veszi.
Ma ezzel xarakodtam, meg linuxot telepítettem az egész média rendszert vezérlő PC-re. Lassan kialakul. most már csak el kéne adni valamit
a klimat kiprobaltuk.tokig odacsavarta,es mivel aznap nem epp 30 fok volt,ezert ugy ereztem jol mukodik.viszont itt mar a szervizben kozoltek,h nem.ezutan ujra kiprobaltam,figyelve a kattanasra,es valoban nem. de ez meg javithato.viszont itt a megtevesztest kell bizonyitanom.sok kicsi sokra megy alapon jatszom.kozben kiderult,a bal elso ovfeszitovel is gond van,amit szinten nem vettem eszre.egesz pontosan azt irtak ra,h bal elso rogzitetlen.a feneklemezzel is az a bajom,h nem szolt erte.lehet h bebizonyitja,h eppenhogy csak serult,de azt nem tudja bebizonyitani,h nem serult. ez a sok "kis" nem emlitett hiba mar feljogosit arra,h kerjem a visszavasarlast.
eddig ami van:valto,feneklemez,obd,biztonsagi ov,klima.persze ezen kivul talaltak meg porvedo gumiszakadast,gyari kodlampahianyt,fekero kulonbsegek, olajfogyas,kipuf kifuj + nehany vilagitas.ez utobbiak kopo dolgok,nem erdekelnek.a fo dolgokra viszont felelosseggel tartozik.
Úgy veszem észre hogy még mindig nem érted. Rendszeresen megfeledkezel az "attól függ hogy mennyire van meghajolva az a lemez" szemléletről. Ugyanis ez az eset nem fekete vagy fehér, hanem szürke. És csak az a kérdés hogy mennyire.
A klímáról: kipróbáltad? megkérdezted az eladótól hogy működik-e? (és ha igen akkor miért nem működik?) Mert súlyát tekintve ez kb annyira számít mintha azt hoznád fel hogy nem tudod előrebillenteni a hátsó ülés támláját ugyanis közlekedésbiztonságilag nem veszélyeztet semmit.
Ne érts félre szorítok neked, csak eléggé egyféleképpen nézed a dolgot. (gondold magad az eladó helyébe úgy, hogy nem akarsz fizetni, mit tennél?)
vélemény róla? mugello
http://www.koreus.com/video/au...
Ott úgy kezdte a tréleres gyerek (jó fej volt segíteni akart) a Volán Vs. Csóringer megszeppent kollégám esetében hogy menj el X.Y-hoz itt a címe (igazságügyi szakértő a kisöreg van súlya a szakmában tudja kikkel kell beszélni) és tegyél le neki egy ötezrest, akkor elmondja hogy jelenleg hogy néz ki az eset. Aztán ha nem hangzik jól, akkor minél többet teszel rá az ötezresre, annál jobban fog tetszeni amit hallasz.
Hát így történt hogy polgári perben a feddhetetlen és hibázni képtelen, a közúti közlekedés mintaképe buszsofőrből egy aljas alávaló alattomos gyilkos lett aki szándékosan kikanyarodott a kollégám elé és akit azonnal el kell távolítani a forgalomból. Volán fizet, oszlopot helyreállít, a sofőr meg vezet tovább. Hát így működik ez.
link
A fő karambolos sérülésre hegyezd ki a dolgot, hogy emiatt balesetveszélyes, és AZ a komoly.
Beállítottam a Dune HD Max-ot a vetítőre a bemutatóteremben. A vetítő SONY VPL-VW85, kb. 3m-es képátlóra van állítva, a helyiség full sötét.
A dune-vel lehet netezni, filmet nézni, netrádiózni, a földi digiTV-t is veszi.
Ma ezzel xarakodtam, meg linuxot telepítettem az egész média rendszert vezérlő PC-re. Lassan kialakul. most már csak el kéne adni valamit
eddig ami van:valto,feneklemez,obd,biztonsagi ov,klima.persze ezen kivul talaltak meg porvedo gumiszakadast,gyari kodlampahianyt,fekero kulonbsegek, olajfogyas,kipuf kifuj + nehany vilagitas.ez utobbiak kopo dolgok,nem erdekelnek.a fo dolgokra viszont felelosseggel tartozik.
Szegény Qrónak ez kemény menetelés lesz.
A klímáról: kipróbáltad? megkérdezted az eladótól hogy működik-e? (és ha igen akkor miért nem működik?) Mert súlyát tekintve ez kb annyira számít mintha azt hoznád fel hogy nem tudod előrebillenteni a hátsó ülés támláját ugyanis közlekedésbiztonságilag nem veszélyeztet semmit.
Ne érts félre szorítok neked, csak eléggé egyféleképpen nézed a dolgot. (gondold magad az eladó helyébe úgy, hogy nem akarsz fizetni, mit tennél?)