Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hú basszus! Sisak. A sisakomról meg hámlik a fényezés,ha az van rajta egyáltalán,és még kesztyűm sincs.
én csütörtökön az aldiba láttam sisakot.egész jól nézett ki.
én meg még mindig itt vagyok a balcsi parton de én bele nem megyek!
azt a tanacsod mar megfogadtam,mar adott par otletet.kozben talaltam egy polo forumot is,azon is jelen vagyok.
amugy nem kell vkinek CDtar vezerlos kazettas magno?eredeti VW ajandek koncz zsuzsa kazettaval,mert az beleragadt
Bocs,csak egy ötlet volt. Azért a VW DEPO fórumon kérdezd Doki69-et. Sokat tud a VW-ről,hátha tud valami okosságot.
voltam autoba.kiszedtem a radiot nem vol egyszeru,de msot mar az sincs benne
azert durva lenne,ha a porsche hungarianal(ertsd VW markaszerviznel) nem tudnak kiolvasni
voltam coop-ba volt zsömle és pénzem is volt 6db-ra
Ma voltam a Lidl-be,és van még tanktáska! Ugyan pénzem most nincs rá.
benéztem a balcsipartra és volt 3 válalkozo szenvedéllü emberke aki megfürdött
Nézz utána,mert lehet hogy nincs semmi baja,csak bizonyos verz. sz szoftver nem kommunikál rendesen vele. Csak a típushoz való szoftver ír,olvas.
Sokan nem tudják,még a műhelyekben sem.
szasztok
Jó estét kívánok, szerbusztok kis pajtások!
Sziasztok!
miert durrantana el?a kozponti rendszer mukodik,csak kiolvasni nem lehet.ha nem mukodne,a motor se menne elvileg.
Én meló előtt paciztam 1 kicsit
És az csak úgy fog menni, hogy visszakötöd? Légzsák? Érzékelők, vezetékek hozzá, stb. Ezek benne vannak egyáltalán. Nem fogja visszakapcsoláskor eldurrantani a zsákokat ha még nem tette meg?
na akkor mar csak vissza kell kotni,aztan johet az uzlet
na most visszont megyek virágot ültetni
én is délután 2 ig de utána lora pattantam
most híradó utána bemegyünk a városba tolunk valami fini vacsorát, és iszunk egy üdítőt a Kossuth téren a nagytemplom tövében.
Utána Tesco, némi ételféleséget vásárolunk. Megkaptam a melegétkezésit így van 18 pénz rá