1. Elsődleges tényfeltárás nem levegős a rendszer az tuti megnyitottam és se levegő se olaj pont jó.
2. Rúgó csere 53-54mm
3 lamella 3mm az csere vagy nem?
Még egy fontos dolog a fesszabályzóhoz!A savas ólomakkuk gázképződési határa 14.4 V,e fölé nem mehet a töltőfeszültség!A rajzon a ZY14-es Z dióda és a fölötte levő 1N4007-es állítja be a töltőfeszültséget.Mivel az alkatrészeknek is van valamennyi eltérése,tűrése,előfordulhat hogy a töltőfeszültség sok lesz,akkor ki lehet venni a diódát,vagy kisebbre,ZY13-ra cserélni a Z-diódát.Eredetileg én is ekkorát tettem bele,de amiket itt helyben kaptam az mind negatív tűrésű volt,ezért cseréltem nagyobbra.13.8-14.4 között jó a töltőfeszültség,de ezt mindenképp ellenőrizni kell egy multiméterrel az akku érdekében!És megfelelő méretű hűtőborda is kell,mert melegszik.
Én még nem 100% hogy ott leszek, de szerintem olyan 9-fél10 körül indulnék.
Mi már voltunk Zsoltiéknál de az útról csak annyira emlékszem hogy max. 70-80-nal mentünk és majd elhagytam az idomokat, a szakadt utánfutós kocsik meg toronymagasan megpakolva zöldséges ládákkal állat módon téptek tovább.
Még annyi dereng hogy Üllésen a kocsmánál kell befordulni jobbra, ott tovább, és talán a második nagy útkereszteződésben balra, majd menni és ott volt egy kutya annál megint balra és majd egyszer csak ott áll(t) a krályzler.
De már a kocsmára sem emlékszem.
2. Rúgó csere 53-54mm
3 lamella 3mm az csere vagy nem?
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Mi már voltunk Zsoltiéknál de az útról csak annyira emlékszem hogy max. 70-80-nal mentünk és majd elhagytam az idomokat, a szakadt utánfutós kocsik meg toronymagasan megpakolva zöldséges ládákkal állat módon téptek tovább.
Még annyi dereng hogy Üllésen a kocsmánál kell befordulni jobbra, ott tovább, és talán a második nagy útkereszteződésben balra, majd menni és ott volt egy kutya annál megint balra és majd egyszer csak ott áll(t) a krályzler.
De már a kocsmára sem emlékszem.