Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De most haladok tovább és kiszedem a többi lamit is.
Krisztivel még nem motoroztam. Az urad is hozod?
1. Elsődleges tényfeltárás nem levegős a rendszer az tuti megnyitottam és se levegő se olaj pont jó.
2. Rúgó csere 53-54mm
3 lamella 3mm az csere vagy nem?
Én is kíváncsi vagyok hol a bibi!
Még egy fontos dolog a fesszabályzóhoz!A savas ólomakkuk gázképződési határa 14.4 V,e fölé nem mehet a töltőfeszültség!A rajzon a ZY14-es Z dióda és a fölötte levő 1N4007-es állítja be a töltőfeszültséget.Mivel az alkatrészeknek is van valamennyi eltérése,tűrése,előfordulhat hogy a töltőfeszültség sok lesz,akkor ki lehet venni a diódát,vagy kisebbre,ZY13-ra cserélni a Z-diódát.Eredetileg én is ekkorát tettem bele,de amiket itt helyben kaptam az mind negatív tűrésű volt,ezért cseréltem nagyobbra.13.8-14.4 között jó a töltőfeszültség,de ezt mindenképp ellenőrizni kell egy multiméterrel az akku érdekében!És megfelelő méretű hűtőborda is kell,mert melegszik.
Hajrá PUPU. Kíváncsi vagyok mi van vele...Jó lenne ha meg tudnád javítani, aszt mehetnénk együtt hétvégén....
Na akkor lássuk a medvét elvonulok motort szétbarmolni
Ha jól emlékszek akkor neked a 180-as gumi épp hogy elfért hátul?
Jó reggelt
Jó éjt.
jólvan nekem jó de ha ilyen franko az ut akkor gyorsan nem mehtünk meg szerintem át tekerem a futóművet
Csak Kiskunhalastól Üllésig ilyen az út, előtte jó.
Találkozhatunk Soltnál a körforgalomnál. Én az 51-esen jövök Soltig. (ott lehet ereszkedni ha nem lábatlankodnak arra az autósok)
lehet rá állok soltol egy 40 es tempora aztán vasárnapra odaérek
mert egy állat
Zsolti azt mondta hogy ott 160-nal szokott közlekedni a Sárgával. (én sem értem )
akkor nagyon jó ut lesz ha neked rázta a cucost ako nekem nem tudom mi lesz
Értem jólvan még ugyis van pár nap majd szolsz ha jösz mert akor mehetk hozzád azt onnan tovább nekem bárhogy jó
Kell mind a 10 kiló.
Én még nem 100% hogy ott leszek, de szerintem olyan 9-fél10 körül indulnék.
Mi már voltunk Zsoltiéknál de az útról csak annyira emlékszem hogy max. 70-80-nal mentünk és majd elhagytam az idomokat, a szakadt utánfutós kocsik meg toronymagasan megpakolva zöldséges ládákkal állat módon téptek tovább.
Még annyi dereng hogy Üllésen a kocsmánál kell befordulni jobbra, ott tovább, és talán a második nagy útkereszteződésben balra, majd menni és ott volt egy kutya annál megint balra és majd egyszer csak ott áll(t) a krályzler.
De már a kocsmára sem emlékszem.
Kihalás fenyegeti a forumot
Jó éjt!