Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A rugókat megrendeltem EBC 3600ft
Szasztok
Sziasztok Na végre a régi Pupu!

Van fekete amcsi szilóm azzal nagyon vékonyan a külső széle és jó az
a 750-es manualja kicsit részletesebb
Na mentem melózni,aztán du motorszerelés.Sok sikert nem lesz ott szerintem semmi gáz.Látom,hogy elszakadt a tömítésed ha nincs másik tudok sablont küldeni postán mert mikor vettem újat körberajzoltam,hogy következőnek ne kelljen megvenni(10 nap és kb 3500 ft volt az eredeti)
Csá
Az a vékony gyűrű biztos belevert a kosár belső fogazásába ezért mindenképpen rakd arrébb 1-2 foggal.És ne feledd összerakásnál,hogy a belső kosár jelölése és a külső fedél jelölése egybe essen.
Már tudom
Milyen külső fele? 1 acél alátét van ott a leszorító lemez és közte
aha úgy volt valahogy csak ez be volt szorulva 1 fém és kopó közé van benne 8as is
A tűgörgős csapágynak ugye megvan a külső fele is?
Az a gyűrű,ha jól emlékszek belülről számolva a 3. fém lamella után következik,de figyelj oda,hogy az azt követő kopó lamella belső átmérője nagyobb mint a többi (~116mm).Így a gyűrű fölé kerül.

A 3mm-es lamella jó! A legbelsőnek kell vastagabbnak lennie ~3,5mm.
oké, mondjuk me ga csávónak, hogy ha szerinte 80 a forgalombahelyezés, akkor itt van 300, és megyünk a névre írt motorunkért De nem rossz ajánlat, ilynekor mindig elgyengülök, hogy mi lenne, ha meghírdetném a maját, mert annak az árából simándi kjönne egy iylen, csaaak, aztán a szuperteneré pont kurvasokat fogyaszt. aztán minnyá onnan indulni, hogy kétszeres benzinköltség havonta, és aztán a többi De ezt megmutatom barimnak, ugyan ilyene votl, sokkot fog kapni
Na az összes fémlamella 2mm a kopó 3mm rugó 53-54mm az csere. Volt valami amit nem tudtam hogy mi. 1 fémkarika ami be volt szorulva 1 fém és 1 kopó lamella közé ennek szerepét nem tudom mi és nem értem. A kuplung anya rendesen rajta nem kotyog-kopog semmi.

ez mi?
Csak mert az első gumim kukás lett, és arra gondoltam hogy rendelek egy használt szett BT002-est Brian-től 30-ért.
5. 120/70 ZR17, Bridgestone BT-002 F, Type4 (Soft), (2005.51.) +
5. 180/55 ZR17, Bridgestone BT-002 R, Type4 (Soft), (2004.43.): 30e Ft/pár

Állítólag ezek nagyon jó gumik, csak nem tudom közúton mennyit kell melegíteni, hogy műköggyön.
szeva
Jó reggelt!