Először azt hittem le van festve .körömmel a szélét egyszerűen lehetetlen felkaparni.L 2000-as peremét feketével húzták be de úgy hogy egy árnylat eltérés sincs a levonó és az eredeti színe között.Színkód alapján gyártják le a levonót?
Gyerekek a céges kocsinkat tegnap levonózták le .hogy az milyen fasza lett .A két ajtót telibe húzták fehérrel ,én nem tudom hogy azt rá melegítik vagy mi de még a leg kisebb hajlatokba is ugy berakták ,mintha festve lenne .Gondolkozok rajta hogy le kellene a mocit is húzatni.
Mindenképpen vedd ki mind a négyet és alaposan nézd meg mert lehet hogy lesz még egy felesleges k.sorod. Az is lehet hogy régóta áll és NAGYON meg van keményedve,akkor sem jó már. (NEM fog megpuhulni SEHOGY, hiába is mondják)
Szia.Igazad volt tényleg 3 benzin cső van rajta,és nekem az folyik ami megy az ac-hoz.Egy ilyen kis gumi gyűrű vagy mi van rajta.Még egy kérdés.Úgy néz ki hogy lehet tudok venni egy karburátor sort a genesisemre .Ha nem engednék szétszedni a karbit akkor hogy tudom megnézni hogy jók e a membránok?Most lehet hülyeséget írok de ha belenyúlok a karbiba és hátrahúzom a membránnak azt a ház részét és befogom azt a részt amin a levegőt kapja akkor úgy kel maradnia feltolt állapotba, ha meg lyukas akkor vissza lecsúszik.(most lehet nagy hülyeséget írtam)köszi
Gyertek.
Akkor is fel megy ha lukas pl tűhegynyi pici apró lyukacskánál is
itt ma reggel is esett