Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó, nem hívtalak de ugye hogy nem mernéd felvenni! (nyúlbéla)
Melyik számot hívod 70-371-3332?
ki? nem is hívsz?
Van nonstopi bolt,ott kapsz tütükét,de szegedi Lidl-t javaslom,az olcsóbb.Túradoboz fenn lesz nálam,abba is lehet pakolni.
Na mi van, nem mered felvenni a telefont?
Persze!
Az ilyenek nem adják át a helyüket a buszon/villamoson/héven/trolin/sehol az időseknek és a terhes anyukáknak mert kemények, de az első ZÖLD-FEHÉR labdarúgásrajongót meglátva már ugranak is fel és tépik is ki az ajtót hogy menekülhessenek. (tehát nyúlbélák)
nos akkor most ki jon es ki nem?most mar vettem sisakhalot is,most megyek a satorer', ha most kiderul,h senki nem jon,csak en,morcos leszek.es megint senki nem hiszi el,h van motorom

amugy zsolti lehet ott valahol sort kapni?v vigyunk azt is?
Figyelek majd
Akarsz nekem ajándékba építeni 1 szép kis bobbert?
nincs zséé.
Ha esetleg hallasz valahonnan valamikor olyat hogy 500cm3+ kéthengeres vas max. 1985-ig nem komoly összegért eladó akkor említhetnéd. Állapot mindegy csak papíros legyen. (nem kell most azonnal, csak ha látsz-hallasz esetleg ilyet)
.szeretnél te ilyen tápos lenni rettegnek az emberek tőlem
Thomas a tiéd,viheted! .
Tápos.
És még nyafog hogy nincs pénze!
az e-havi kiadásunk 420 e Ft volt.
Egy valóságos gyönyörűség
Ótomata, füstmentes blokk, gömbfejek egyike másika beteg, de még motorozható, gumik jók, nem eresztenek, szilentek zsírozhatóak. Önindítós + berugós, irányváltós. Neked 100 pénz.
link
Ma kellett volna fizut kapnom de ahogy elnézem a dolgok állását nem lesz ebből se semmi
Én már a félrerakott jogsipénzemet élem fel
Pedig most kaptál prémiumot,itt malacbontóban még béremelés se volt!
Oszt most méé kell felvágni?
Hiéna !
Nekem annál több van! . .