Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2 napig nem lesznek mikor ha nem ma kell osztani a lapot nekik.
Nem bántanak ma 1 kicsit szemtelenkedek velük és próbálnak lépést tartani, de nem akar nekik összejönni
Ne bántsátok Puput,jó gyerek ő,egymaga megcsinálta a kuplungot.
. . . .
ja, meg most néztem. . .
MO-ra nem is szállít.
na igen,de meg 2 nap van a lejaratig.ennek az utolso fel oraban mocskosul felmegy az ara.tapasztalat...
sajna nem,kb 45-50 pounds-ert megy.

Szombaton is gyakran zavarhatják gomolyfelhők a napsütést, északon és a Dunántúlon többfelé, máshol elszórtan várható zápor, zivatar. Nyugaton néhol jelentős mennyiségű csapadék lehet. Marad a mérsékelten meleg idő.

Vasárnap, május 1-jén, anyák napján borongós időre van kilátás, sokfelé több alkalommal előforduló esőre, záporra, zivatarra. Főleg a középső és a dunántúli tájakon felhőszakadás, jégeső is lehet.
. . . . . . . . . . . . . . . . .
Már megint esik. Azt hiszem pupu meg fog sérülni.
15?
itthon annyi.
kintről jóval olcsóbb ám.
gondolkozok rajta.jatszos gepnek tokeletes lenne. ha sokaig birja az akksija,akkor lehet bevallalok egyet.15 korul mar lehet kapni 7 collosat.pl most el lehetne vinni,zenet hallgatni,kepet feltolteni nektek,stb
Tán kéne neked is?
Rendeljél Kínából, oszt ha ócsón jön kell nekem is.
Mint már korábban legalább 2 alkalommal írtam nem tartottam meg. viszont a kollégám azóta is használja. olvas és fimet néz rajta vonaton haza és melóba, majd vissza. működik, minden ok vele.
Kinga tudja qrvázol nyerőgép ... áá te kölök nem becsülöd azt a szép kislányt.
mizu a tablet PCvel?muxik?jol bevalt?
Aha anno láttam is 1et a Pilismaróti találkozón ill 1 kispolski blokkosat is
lehet neked teccene
http://youtu.be/1vHEh3TpND0
Énse értem.
Mindig mondjuk, hogy kurvára megy a pénz. Csak más.más hangsúllyal.
De van 1 nyerőgépe..
Hagyad már ortopéd cipő kell hogy leérjen a lábad a motorról. A kerti törpék között is csak a lehetséges kategóriába raknának Menjél igyál mézes tejecskés csodaitalt hátha helyrerázza kósza gondolataid
Neked sosincs pénzed... mit csinálsz azzal a rengeteggel, amit a multi ad? Asszony is keres, sztem nagy lábon éltek