Szombaton is gyakran zavarhatják gomolyfelhők a napsütést, északon és a Dunántúlon többfelé, máshol elszórtan várható zápor, zivatar. Nyugaton néhol jelentős mennyiségű csapadék lehet. Marad a mérsékelten meleg idő.
Vasárnap, május 1-jén, anyák napján borongós időre van kilátás, sokfelé több alkalommal előforduló esőre, záporra, zivatarra. Főleg a középső és a dunántúli tájakon felhőszakadás, jégeső is lehet.
gondolkozok rajta.jatszos gepnek tokeletes lenne. ha sokaig birja az akksija,akkor lehet bevallalok egyet.15 korul mar lehet kapni 7 collosat.pl most el lehetne vinni,zenet hallgatni,kepet feltolteni nektek,stb
Mint már korábban legalább 2 alkalommal írtam nem tartottam meg. viszont a kollégám azóta is használja. olvas és fimet néz rajta vonaton haza és melóba, majd vissza. működik, minden ok vele.
Hagyad már ortopéd cipő kell hogy leérjen a lábad a motorról. A kerti törpék között is csak a lehetséges kategóriába raknának Menjél igyál mézes tejecskés csodaitalt hátha helyrerázza kósza gondolataid
MO-ra nem is szállít.
link2
Szombaton is gyakran zavarhatják gomolyfelhők a napsütést, északon és a Dunántúlon többfelé, máshol elszórtan várható zápor, zivatar. Nyugaton néhol jelentős mennyiségű csapadék lehet. Marad a mérsékelten meleg idő.
Vasárnap, május 1-jén, anyák napján borongós időre van kilátás, sokfelé több alkalommal előforduló esőre, záporra, zivatarra. Főleg a középső és a dunántúli tájakon felhőszakadás, jégeső is lehet.
itthon annyi.
kintről jóval olcsóbb ám.
Rendeljél Kínából, oszt ha ócsón jön kell nekem is.
http://youtu.be/1vHEh3TpND0
Mindig mondjuk, hogy kurvára megy a pénz. Csak más.más hangsúllyal.