Nem akarok Zsolti horkolást hallgatni. A lábtartót meg fotók alapján is le tudom modellezni háhá nem leszek elveszett gyerek sőt kimegyek szombaton meccsre is háhá
na de tudod ott hallgatni zsolti horkolasat?na?na?ugye,h nem! es ossze tudod hasonlitani vmelyikunk motorjan a labtartokat a tieddel?neeeem,nyaralsz,uj kornyezetben leszel?nem!folytassam?
Na figyelj söröm nekem is van a friss vágott fű illatát is érzem majd ami a benzingőzzel keveredik ugyanis benzines a fűnyíró. De kibaszásból holnap és vasárnap is elmegyek motorozgatni. A társaságotok számomra felesleges időpocsékolás a közös témákat a motorral kapcsolatban itt már kidumáltuk a sok sületlenségre meg nem vagyok kíváncsi
meg fogsz halni a 2 nap alatt.halalra unod magad,mi meg isszuk a finom huvos tavaszi esten a jeghideg sort.istenem,de szep is lesz! es ha ehhez hozzaadod az eso okozta frissesseg illatat!hmmmm kis benzingozzel keverve,egyszeruen isteni!
Szasztok 2 azaz kettő sátram van, meg 2 szoba itthon. Már ami üres. De a garázs is 50nm.
"Ott fogsz majd sírni, ahol senki se lát..."