Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

. Majd lesel nagyokat törpapa
Remélem jó idő lesz mert direket ezért dolgoztunk fullon a héten hogy ráérös tudjak lenni hétvégére
Nem lesz ott és pláne nem jogsival!
Nekem is van sátram,de arra most nem lesz szükség,közel van ágyikóm.
az aszám jó akko ami az adatlapodon van? mert már eltettem egyszer de nem tudom hová
Én is elvagyok a garázsban.
Halli! Oh há nekem a garázs is jó hálószobának

Szasztok 2 azaz kettő sátram van, meg 2 szoba itthon. Már ami üres. De a garázs is 50nm.
Kívánok nektek balesetmentes gurulást
Nembaj holnap is motogp edzés és vasárnap verseny azzal elleszek majd
Ott leszek ne aggódj
Tudom hogy a józan ész ezt diktálja,ne gyere,és ez így van jól. Azért sajnálom. Remélem a legközelebbin már Te is itt leszel,és már jogsival.
Nem akarok Zsolti horkolást hallgatni. A lábtartót meg fotók alapján is le tudom modellezni háhá nem leszek elveszett gyerek sőt kimegyek szombaton meccsre is háhá
odavezenyelteted vikivel?
na de tudod ott hallgatni zsolti horkolasat?na?na?ugye,h nem! es ossze tudod hasonlitani vmelyikunk motorjan a labtartokat a tieddel?neeeem,nyaralsz,uj kornyezetben leszel?nem!folytassam?
Nem mész Te sehova motorral! Ott fognak állni a rendőrök a studió bejáratánál.
erről egy régi sláger jutott eszembe.

"Ott fogsz majd sírni, ahol senki se lát..."
Ja be kellett fejezni a munkát mert olyan dolog volt reggel 6 kor álltunk neki
eltévedtél?
Na estét mindnekinek nem rég értem haza
Na figyelj söröm nekem is van a friss vágott fű illatát is érzem majd ami a benzingőzzel keveredik ugyanis benzines a fűnyíró. De kibaszásból holnap és vasárnap is elmegyek motorozgatni. A társaságotok számomra felesleges időpocsékolás a közös témákat a motorral kapcsolatban itt már kidumáltuk a sok sületlenségre meg nem vagyok kíváncsi
meg fogsz halni a 2 nap alatt.halalra unod magad,mi meg isszuk a finom huvos tavaszi esten a jeghideg sort.istenem,de szep is lesz! es ha ehhez hozzaadod az eso okozta frissesseg illatat!hmmmm kis benzingozzel keverve,egyszeruen isteni!