Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van egy görbült 600-as telószáram,oktatási célra van,ha jó neked akkor hétfőn szétkapom.
A másik telóval megszoptam.
Az alsó csavar hatlapú részét elnyírta az imbusz kulcs, gyárthatók egy célszerszámot hozzá, ráadásul a felső kupak feszítőjének a menete is meg a hatlapfej is elbaszódott.
Ezt meg viszem esztergályoshoz. Ebből sem lesz semmi a hétvégén.
Esetleg kupak van valakinek felesleges (rossz telóban pl.)
Látom mindenki Zsolti talin van.
Na akkor jó éjszakát urak holnap du vok.
Emre holnap motogp.
Mesukám szerencsés embernek érezheted magad
2-1re hoztuk a meccset
. . Az erő velem van
Aszondja, innom kellett,jó kifogás!Ha azt mondod,ma még vezetek,elfogadták volna.
OKézsoké ha Ti is motorral jönnétek akkor simán bevállalnám még, de a kocsi azért kényelmesebb úgymond!
TE Pupu...ne baszakodj a jedi mesterrel
Szia várom Fábi hívását mikor mehetek érte
. . Kiderül 1iknek sincs motorja
Pötyike még itthon, most értem haza esküvőről. Innom kellett úgyhogy nem vezetek, atival meg Fábival megyünk kocsival. Érkezünk olyan 8 körül
Mesukám ha ma kikap a csapatom azt rajtad kopácsolom le . .
felejtsd el,
ezek már atomrészegen henteregnek a sárban, mostanra azt sem tudják ki kicsoda, csak akkor ismerik meg egymást ha valaki a motorja mellé áll.
Szegény Pötyi is esőbe megy majd
Na mi van találkozósok? Fotók nem gyünnek?
Fú nálatok most jó kis zápor bontakozik ki
http://koponyeg.hu/statoldalak...
igaz az olaj árát elkérte
de tuti hogy kb egy év alatt nem lehet ennyire sáros, szinte biztos hogy csak a szimeringet cserélte ki
gyorsan beletettem távtartó nélkül mert megint esik

A másikat lehet már nem is tudom szétszedni, pedig akihez eddig vittem tuti nem tett bele friss olajat, meg ki sem mosta a csizmát, mert amit megcsináltam az is tök rittyó volt. Mondjuk abban nem kell a szárat kicserélni, meg a szimering is jó, de akkor abba is a tiszta 15W-s olajat önteném, meg ki lenne takarítva.
25000 a rugó bele . .
Hát 1 csík még látszik az előfeszítésből de azt is behúzom koppra mert a hátulja tök kemény az elejéhez képest mondjuk fel nem üt de nekem olyan puhának tűnik. de ha sűrűbb olajat használsz elvileg jobb lehet. Pl az aprilia endúrom mikor felkeményítettem a supermotó miatt akkor 20w motorolajat raktam bele és qrva jó volt
mázlista, jók a rugók a gépedben
nálam távtartó nélkül tökre betekerve felütött