Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegnap lemostam róla az út porát....
szeva!
jó reggelit.
itt a benti gépemen is 4-es megy,kollégám hozta,eleinte nagyon fagyott,aztán valami személyes regisztrációt csinált vele,kicsit még bűvölt rajta,de hogy mit azt nem tudom.Most stabil.
De szar ez az új mozilla 4.qrvaanyja lassú akad. De csak ez volt hajlandó kifagyás nélkül letölteni a skype-ot a jó kis 3.6.1 kifagyott mikor töltöttem.
na szerencsére megoldódott a biztosítós dolog. tegnap este meghozták a pénzem.igaz 2 órát vártam rá mire ideért de már szerencsére talán vége és elfelejthetjük a dolgot.
Csak ott maradtál az étterembe
háló
Szasztok jó reggelt!
ha nem az étteremben vagyok estig, akkor fastrideos írás, meg esténként is. Most négy cikkem jön majd le. jó sok meló, bakker.
Szassz nyomi mizu, el vagy tűnve sok a meló mi? Egész nap teszteled a motorokat?
3.5 litert átlagban, mert sokat megyek hidegen, csak 5 km a meló.
Na megyek melózni.
7-re így is érdekes lesz beérni.
itt + 1
Ajj -1 fok van itt
Szassz pufipofi
Ki az a Maja ?

Jó reggelt !
Én meg majd jól gerincre vágom őket
Ha lehet,női vizsgáztatót kerüld el,mert én két nőnél vizsgáztam,és mindkettő elvágott!
Én még 160000-ért el tudtam adni a Gilerát három éve,nem ismerik annyira mint az AF1-et,vagy Mitót,pedig ez is poweres.Pupu,legalább 100000-re számolj mire minden vizsgád meglesz,nekem az A+B 246000-be volt,igaz az első kocsivizsgát én bénáztam el.
Jó reggelt.
Korán korán de hát ez van