Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt,ma korán keltél!
Királyos Ádi! mennyit eszik? Mentem melóba.
Jó reggelt Gyulám
Vége a melónak
Volt ilyen kérdés itt hogy mennyit mentél NEM
képzeljétek, március 8 óta, 2044km-t mentem a majával
Én is megyek.
na mentem aludni, délután jövök.
akkor nem szedem le...de exup-os kipufogót nem lehet találni a neten...FASZOM
Az, ha hozzányúlok, reszelve lesz, mert nem várok rá, ha szétszedem, aznap össze is lesz rakva. Itt nálunk a teszkóba meg nem árulnak
Legközelebb is én szedem szét, nem lesz, aki szidjon miatta ha meg nem én, akkor meg mind1
"Az exupba nem drága. (az a lapos fajta)" - a hézagoló betét.
Épp akartam írni neki, hogy nem hajcsa
Tényleg, csak 9000. Ha az zörög, akkor kicserélem (meghallgatom fonendoszkóppal). 7végén nagy szerelés, ha nem lesz xar idő.
Ha a könyöksorra gondolsz akkor az könnyen lejön de lesz anyázás mikor teszed vissza.
Ja igen, ha a kipuffot le akarnám szedni, nagyon vészes lenne?
Pörgetem én ha lehet, amiatt ne aggódj. Ha most jó lett - a mai szerelés által - akkor megyek egy kakucsringet valamikor.
De. Túl sokat tökölsz vele városban.
az nem baj, hogy ennyire durván fekete az exup belül?
Az exupba nem drága. (az a lapos fajta)
Nem kell hozzá szétszedni a blokkot. Régit elköszörülni, újjal összeakasztani és befűzni, nittelőszem és kész.
szétszedős!
Én napi 60-80-at kapok, 98 óta ugyanaz a mélcímem. Nem hiszem, hogy van olyan spammer, akinek nincs meg
De a szűrő kiszórja 90%-át a szemétnek
Ha kicsi? Akkor lapka-csiszolás (van mikrométerem) nem veszek újat vagyonért... inkább, minthogy beégjen a szelep, me akkó vége.
Most, hogy tök csendes lett, a mechanikai zajok jobban hallatszanak 7végén ellenőrzöm a vezérmű lánc feszítőjét is, még sose néztem.
Vezmű lánc blokkszétszedős, vagy be lehet szerelni anélkül?
Sőt össze voltak keverve a tűk!
na jó!