Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pupu!
Csinálnál nekem kutyacsontot?
Számla nélül mennyi?
Elárulom neked, hogy annó 2007-ben vettem a kereklámpást 34e km-mel 230.000-ért (olasz papírral)(kb 100.000 a papír) tehát 330-ban megállt

A trapázlámpást meg 2009-ben 32e km-mel 320.000-ért és 80.000 volt pluszba a papír.( lett volna olcsóbban hulladék) (mindenki azt mondta, hogy ("honnan szedték ezt elő!?") (azóta is van gazdája )
De én mindig is bíztam az olasz inportban. Itt Mo-n 30.000-ret elkocsáztam de csak szart találtam a balatontól-miskolcig, tehát csak a jót csak a szépet!
Én akkor is azt mondom 375ért sok az első azért kicsit jobban körülnézel és kapsz 1 fiatalabbat is.
Nekem is tetszik, viszont még nem tudnám megvenni. A motorvételt nyárra tervezem, hiszen még a jelenlegit el kell adnom és egy kis plusz pénzt kell keresnem. De am. frankó!
Na mentem dolgozni. Sziasztok!
Nyomjad! Akkor hétvégén kezdődik a tánc?
Nyomom a vizsgaszimulációt keményen elsőre.
+névreírva fris műszakival olvasd el és értelmezd a szöveget.
Export ár 275 e ft! Magyarországi forgalombahelyezés ügyintézését vállaljuk 3-5 nap alatt! (375e ft névre iratva friss műszakival, teljeskörű ügyintézéssel)
Operával nem műxik,de a firefox ok.
Sziasztok! Nekem nem jön be az oldal. Balfék vagyok?
275eFt
375e nem venném meg az tuti
Az első nekem tetszik... Érdemes lenne megnézned...
Milyen kamera? Szép a kép, a hang kicsit brummos....
Nagyobb kutyacsont lett berakva ami boltba 20000ft. nem nagy macera kb 1 ó alatt ki lehet cserélni. ez lett kicserélve ami a képen is van.
idom le blokk alatt alátámaszt kerék ki hogy hozzá lehessen férni dob le az összekötő csővel 1ütt. 2 kutyacsont le 2 fel és vissza mindent.
FZR.PUPU
A motor hátuljának megemelésevel kapcsolatosan érdeklődnék, hogy mekkora macerával jár a dolog? Mennyire kell szétszedni hozzá? Hogyan kivitelezhető az emelés: meg lett toldva a lengéscsillapító vagy szereztél bele hosszabbat? Kösziii
Üdv!

Hát igen, amit belinkeltél az poén annyi pénzért.

Van itt egy full gyári is, ahogy elnézem:

http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fzr_600-322
6074

Vagy éppen ez sem rossz:

http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fzr_600-469324
1

Mit gondolsz, ilyen árban nem átverések ezek a motorok (persze látni és próbálni kell)?

Szal papucsokat a kap a géped, hát meg is érdemli.
Fúúúú Pötyi ez qrva jó játék rég láttam ilyen fasza összetett játékot.
gyere át ma kettőre, addig alszom. felhívlak ha felkelltem. sziasztok mindenki, megyek alvadni.
valami nem jooo a kammal
Hát a kereklámpás már csak alkatrész...(kikanyarorrak elém)
A trapéz nem exup.
Én 2009-ben vettem 32e km-mel (olasz inport) egy 65 éves komáé volt aki meghalt és a fia eladta...Az öreg annó 93ban vette szalonból.
Egyébként nem olyan vészes árakon vannak, amit írtál a 3-4száze.
Ennyiért nagyon jót lehet kinnt kapni. Csak a az ilyen ( http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fzr-4548539 ) röhely cikkeket hagyd ki.

Én 1 hónapja azon voltam, na most eladom...de aztán nem jött meg a kedvem($) és inkább vettem rá új gumikat.
Jó jó csak ne zúgna annyira
Jó reggelt.