háhá erre is elmegyek majd
Vezetéstechnika tanfolyam árak
Az egynapos képzés ára 15.000Ft/fő. Azoknak akiknek még nincs motoros jogosítványuk és 2011.06.30.-ig jelentkeznek, a motor jogosítvány mellé ezt a tréninget ajándékba adjuk!
ja igen és melegszik mindegyik henger egyformán - direkt megfogdostam. A hangjából ítélve meg elég 3 hengeres, de egy pici gázra - fordulatra egyből megzendül a 4 henger...
jelen...na hát ábrus, nem tudom, hogy javult-e a helyzet, kipróbálni nem volt időm, mostmár meg nem indulok neki, lassanként majd megyek melóba, akkor meglátom milyen. Elindítottam, de csak 4.-5.-re sikerült neki elkapni, akkor is csak úgy, hogy erőteljes gázadásra. Pedig nem áll olyan régóta...nem tudom mivel lehet a baj. A kipufogó továbbra is pöfög - nem durrog csak nem egyenletesen jön belőle a füst hanem olyan mintha köhögne.
http://youtu.be/GXCh9OhDiCI
Vezetéstechnika tanfolyam árak
Az egynapos képzés ára 15.000Ft/fő. Azoknak akiknek még nincs motoros jogosítványuk és 2011.06.30.-ig jelentkeznek, a motor jogosítvány mellé ezt a tréninget ajándékba adjuk!
akciós, hétvége, részletfizetés, 15000ft os kupon vezt tech tréningre stb stb
Nekem az nem jön be annyira, persze ez szubjektív.
Értelek. Am. tök szép a géped!
Tied, hogyan áll olaj ügyileg, van valami betegsége, vagy nincs?
Egyébként a kerek lámpás FZR a Genesis, a trapéz- és macskaszem lámpás pedig az EXUP?
Egy olyan állapotú FZR mint a tied mennyibe kerül, vagyis te mennyiért adnád, ha eladnád?