Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez jobb mint a Pötyi pürcügője
háhá erre is elmegyek majd
Vezetéstechnika tanfolyam árak

Az egynapos képzés ára 15.000Ft/fő. Azoknak akiknek még nincs motoros jogosítványuk és 2011.06.30.-ig jelentkeznek, a motor jogosítvány mellé ezt a tréninget ajándékba adjuk!
olyan nem lesz de most már mindent megoldunk nincs akadály
Akkor hajrá Tamás,mert ha sokat vársz,elindul a Rite 2 forgatása,és megint ott ragadsz fél évre.
Nálam is így kezdődött,aztán már a végén be sem indult!
fasza!
http://www.sosjogsi.hu/motoros...

akciós, hétvége, részletfizetés, 15000ft os kupon vezt tech tréningre stb stb
el is felejtettem,reggel akkorat durrant a kipufogom,az egesz kornyek felbredt
Uraim örömmel jelentem szombat- vasárnap reggel 9 kor beindulás
ábrus most állította be pöpecül az egész gépet
Az lehet karbiszinkron probléma is, ha alapjáraton 3 hengeres, gázadásra pedig már jó.
Heló! 3HE-s 600asra milyen motor kipufogóját lehet egy az egybe rátenni? Mert ennek egybe van az összekötővel.
ja igen és melegszik mindegyik henger egyformán - direkt megfogdostam. A hangjából ítélve meg elég 3 hengeres, de egy pici gázra - fordulatra egyből megzendül a 4 henger...
jelen...na hát ábrus, nem tudom, hogy javult-e a helyzet, kipróbálni nem volt időm, mostmár meg nem indulok neki, lassanként majd megyek melóba, akkor meglátom milyen. Elindítottam, de csak 4.-5.-re sikerült neki elkapni, akkor is csak úgy, hogy erőteljes gázadásra. Pedig nem áll olyan régóta...nem tudom mivel lehet a baj. A kipufogó továbbra is pöfög - nem durrog csak nem egyenletesen jön belőle a füst hanem olyan mintha köhögne.
Na csak beindult összeszedte magát a kicsike
Így már tiszta. Köszi.
Nem a kerek lámpásból is van exup 89-91 ig asszem
Hali!

Nekem az nem jön be annyira, persze ez szubjektív.
Szia!

Értelek. Am. tök szép a géped!

Tied, hogyan áll olaj ügyileg, van valami betegsége, vagy nincs?

Egyébként a kerek lámpás FZR a Genesis, a trapéz- és macskaszem lámpás pedig az EXUP?

Egy olyan állapotú FZR mint a tied mennyibe kerül, vagyis te mennyiért adnád, ha eladnád?
teli lenne a kis sipákolós szája az tuti