Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

OK megnézem
Na megyek én is gyertyát cserélni. Remélem jó lesz...
Véleményt kérek Pupu, ha jó TALÁN leszedem...
Most keltem és most is csak azért mert felhívott a főnök....de mi a gecinek, azt nem tudom...megnézem a dolgaimat, eszek egy falat aztán neki esek.
Jó reggelt.
Pötyikém hogy haladsz?
Olyan jó idő van hogy a fakszom ül itt bent megyek megnézem az első fékemet és szépen lemosom a motort
Leszedtem 1 jó kis új játékot és az próbálom mindjárt.
http://youtu.be/iG-zbNn2at0
jó reggelt cimbik!
Bodóg ferinapot!
Boldog névnapot minden Ferinek . .
Bankrablás a spermabankban.
Férfi pisztollyal, álarcban.
-Bankrablás!
-De Uram ez spermabank!
-Tudom! Hölgyem vegyen ki a hűtőből egy fiolát és igya meg!
-De..
Semmi de! Ha nem issza meg lelövöm.
A nő megijed és megissza.
-Még egyet!
Azt már nem!
-Lövök!
A nő azt is megissza.
A férfi leveszi az álarcot a nő elámul mert a férje az.
Nevetve mondja a férj:
-Na látod ugye letudod nyelni ha akarod.
Én válaszoltam.
ezüstfing? az se rossz választás
Jó reggelt
Jó reggelt
Nekem jobban bejön, mint a fekete. nem vagyok én ghost rider. A piros-fehér mindig is jól állt a Yamaháknak.
Az lehet, de milyen jól szól! Majd megmutatom.
Kezdő nagymotorosnak kimondottan NEM ajánlott az ezres. 130-140Le, sokkal keményebben megy mint a 600-as és nem annyira kezelhető, főleg ha elgurul a gyógyszered.(és el fog )
Ezeket meg kell tanulni vezetni és ez nem egészen úgy működik mint a kisebbeknél. Ha nem tiszteled akkor kinyír.(tudom, majd óvatos leszel és vigyázol )
Én ma mentem 2x90 km-t. Mivel nem siettem ezért oda 160-200-as túratempóban, visszafelé kissé elálmosodtam és a táj is egész szép volt, forgalom sem nagyon volt, így Frével úgy döntöttünk hogy szundítunk egyet menet közben, ezért visszavettem 140-160-ra. (6-os út Dujv.-Szexárd)
Ilyen az ezres. 180-nál kezd ébredezni és kérdezi meg: hogy akkor menjünk vagy szundi tovább?
na jóccak csajok
az a baj, hogy nagyon bejönnek ezek a gépek
Ezzel viszont egyet kell értenem. Ez úgy is akkor dől majd el, ha a kezem alatt lesz egy ilyen masina.

...viszont most számolgatom az átírási, valamint fenntartási költségeket és bizony nem mindegy, hogy 1000-es vagy 600-as. Esetemben lehet valóban ésszerűbb egy 600-as motor vétele, költségektől függetlenül is, hiszen kezdő nagy motoros vagyok.
megyek aludni.