Bankrablás a spermabankban.
Férfi pisztollyal, álarcban.
-Bankrablás!
-De Uram ez spermabank!
-Tudom! Hölgyem vegyen ki a hűtőből egy fiolát és igya meg!
-De..
Semmi de! Ha nem issza meg lelövöm.
A nő megijed és megissza.
-Még egyet!
Azt már nem!
-Lövök!
A nő azt is megissza.
A férfi leveszi az álarcot a nő elámul mert a férje az.
Nevetve mondja a férj:
-Na látod ugye letudod nyelni ha akarod.
Nekem jobban bejön, mint a fekete. nem vagyok én ghost rider. A piros-fehér mindig is jól állt a Yamaháknak.
Az lehet, de milyen jól szól! Majd megmutatom.
Kezdő nagymotorosnak kimondottan NEM ajánlott az ezres. 130-140Le, sokkal keményebben megy mint a 600-as és nem annyira kezelhető, főleg ha elgurul a gyógyszered.(és el fog )
Ezeket meg kell tanulni vezetni és ez nem egészen úgy működik mint a kisebbeknél. Ha nem tiszteled akkor kinyír.(tudom, majd óvatos leszel és vigyázol )
Én ma mentem 2x90 km-t. Mivel nem siettem ezért oda 160-200-as túratempóban, visszafelé kissé elálmosodtam és a táj is egész szép volt, forgalom sem nagyon volt, így Frével úgy döntöttünk hogy szundítunk egyet menet közben, ezért visszavettem 140-160-ra. (6-os út Dujv.-Szexárd)
Ilyen az ezres. 180-nál kezd ébredezni és kérdezi meg: hogy akkor menjünk vagy szundi tovább?
Ezzel viszont egyet kell értenem. Ez úgy is akkor dől majd el, ha a kezem alatt lesz egy ilyen masina.
...viszont most számolgatom az átírási, valamint fenntartási költségeket és bizony nem mindegy, hogy 1000-es vagy 600-as. Esetemben lehet valóban ésszerűbb egy 600-as motor vétele, költségektől függetlenül is, hiszen kezdő nagy motoros vagyok.
http://youtu.be/iG-zbNn2at0
http://youtu.be/v_09wFxoaeQ
Férfi pisztollyal, álarcban.
-Bankrablás!
-De Uram ez spermabank!
-Tudom! Hölgyem vegyen ki a hűtőből egy fiolát és igya meg!
-De..
Semmi de! Ha nem issza meg lelövöm.
A nő megijed és megissza.
-Még egyet!
Azt már nem!
-Lövök!
A nő azt is megissza.
A férfi leveszi az álarcot a nő elámul mert a férje az.
Nevetve mondja a férj:
-Na látod ugye letudod nyelni ha akarod.
Az lehet, de milyen jól szól! Majd megmutatom.
Ezeket meg kell tanulni vezetni és ez nem egészen úgy működik mint a kisebbeknél. Ha nem tiszteled akkor kinyír.(tudom, majd óvatos leszel és vigyázol
Én ma mentem 2x90 km-t. Mivel nem siettem ezért oda 160-200-as túratempóban, visszafelé kissé elálmosodtam és a táj is egész szép volt, forgalom sem nagyon volt, így Frével úgy döntöttünk hogy szundítunk egyet menet közben, ezért visszavettem 140-160-ra. (6-os út Dujv.-Szexárd)
Ilyen az ezres.
...viszont most számolgatom az átírási, valamint fenntartási költségeket és bizony nem mindegy, hogy 1000-es vagy 600-as. Esetemben lehet valóban ésszerűbb egy 600-as motor vétele, költségektől függetlenül is, hiszen kezdő nagy motoros vagyok.