Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem 1xű a ringen ami van nem veszik fel a telefont. Keresgélek de nem tudok dönteni olcsó is legyen közel is legyen. .
PUPU jogsi? Kezd el, a többi meg megy magától. Minél tovább halogatod annál később lesz meg. Íratkozz be a legközelebbibe, aszt hajrá!
neki kéne esnem a mocinak, de most kifejezetten lusta vagyok
ja es koszonom a nevnapi ksozontot,de nem ma van.etto lfuggetlenul megunneplem
ma motorral jottem be dolgozni.hhhm,fincsi volt:)
van egy osi mondas:
"nem az a buzi aki csinalja,hanem aki allja"
Sziasztok!
1990-es FZR600-hoz keresek főtengelyt vagy ha van komplett blokk az is érdekelne.Remélem tudtok segíteni.Előre is köszönöm!
Már megint a segged emlegeted és még mi vagyunk buzik
Mikor utoljára mentem a vassal, nekem is égette a seggem a motor hője...durván
Tisztelet annak a pár kivételnek
Gyerekek olyan meleg van mentem motorral él beleizzadtam a sisakba pedig fel volt nyitva és a szellőzők is nyitva vannak 100 körül mentem.
Nekem 5 éve 600-asom van, és meg vagyok vele elégedve.
Túráztunk a minap és 210 km alatt nem ment a tankba csak 10,5 liter.( A túrában volt pálya is (ott nem sajnáltam))

Egyszer lealáztam vele egy FZ6/S-t. Szóval jó ez megy ez.

Csak hát én már gondolkodom egy ezredesben. :)
Jó ez a fórum, csak kár, hogy mindenki buzi
Pedig olyan szépen pucsítottál a motoron hogy kedvet kaptam de ha ilyen erőszakos vagy akkor nem
Pupu, ne kúrogass még fodrászhoz is mennem kell 4-re, megnézem a filmet, közbe megcsinálom a kiültetési és látvány tervet, aztán meg kimegyek és megcsinálom.
Miért nem veszel 750-est?
Gyerünk lusta manager ha a kedvenc cuccod miatt lusta vagy akkor mi lehet a melóhelyen azért akarsz manager lenni ne keljen a dolgozni és mással csináltatsz mindent.
állogat...még nem estem neki nekem ehhez elhatározás és kedv kell...most meg még nincs meg a kellő akarat, meg filmezek is
Kuplung hogy áll kisgyerek?
Már csak 10 órám van melóig.
Jó lesz. Most napoztatom a motoromat száradjon.
lemostam a motorkám a féket megnéztem és nem levegős.
De a kuplungon a légtelenítőt megnyitva jött olaj lehet nem megy vissza rendesen a dugóm?