Nekem csak 200 mert kétszer kerültem fel rá, ma sem voltam hajlandó addig megállni míg tartalékra nem kellett venni és kimenni a kútra
Bekaptad a legyet?
Az hiszem megkaptam a várt válaszokat, amiket köszönök szépen, ha lesz még kérdésem, lehet még bombázlak vele.
Egyébként az olajfogyasztás és a 2. fokozat dobálása immáron többször cáfolatba került ebben a topicban, remélem nem az elfogultság végett. Na, de így legyen, ez nekem csak jó hír, hiszen 3-400.000 Ft között ez egy jó motornak ígérkezhet (amennyiben sikerül kifognom).
Az, hogy 1000-es vagy 600-as, arra azt mondom inkább 1000-es, hiszen egyik sem játékszer, erőtartalék akad bőven mind a kettőnél, aztán ha nem nőttem fel agyban az 1000-hez, akkor a 600-hoz miért lennék.
Ma már nagyon tele volt a kiccipőm mindennel és mivel az idén nem voltam még csak 1 szer motorozni, hát nem tudtam mi a bajom,megláttam a gépsárkányt a garázsban,és döntöttem, lepakoltam róla a felgyülemlett kócerájokat,kértem az eladótól tavalyi bogároldót,(de azt mondta h csak friss cuccaik vannak-erre én h nekem meg tavalyi bogaraim ) És gurultam egy százast,rájöttem h ez a bajom,pedig már azt hidtem h öregszem,
Ez a motor jobb mint tavaly eg gyorsabb is volt
Láttam nem válaszolt neked senki.Igen , hogy elérje az olaj azt a hőmérsékletet hogy a legjobb kenést tudja biztosítani,és hogy a blokkban lévő anyagok is felvegyék méretüket a hőtágulásból adódóan.
De van aki csak azért melegít az utcán, mert a szomszédok előtt vagány
De én imádom babrálni...vagyis imádnám babrálni ha értenék hozzá. El tudnék tölteni hónapokat azzal, hogy tökéletesen belőjem a karbikat, stb. De nem értek hozzá, semennyire se
És igaza van!
Volt egyszer egy rőnóm , heti háromszor nyitottam ki a motorháztetőt.
A mostani kocsimnak három havonta,hogy szélvédőmosót töltsek bele.
Nos ez utóbbi sokkal jobb érzés
Mert ugye mindig mindenki csak az olajról beszél és én akartam tudni, hogy csak és kizárólag azért kell, hogy az olaj elérje a megfelelő kenési állapotát, vagy más miatt is.
király vagy! de komolyan mondom, fasza, hogy így nekiállsz egyedül egy ilyen - nem kis - melónak és pöpecül meg is csinálod. Ha lenne időm és pénzem mondjuk én is neki állnak, mindig is imádtam építeni, barkácsolni. ábrus ma is kérdezi a telóba: - Szereted szerelni a motort? Mondom persze erre Ő meg: Hát akkor jó hülye vagy
90 % kész sok idő, és pénz volt ez így is h 1 ft munkabért sem fizettem,mert magam csináltam az utolsó ecsetvonásig,nem gondoltam h eddig fog tartani
holnap jön a kerítés ha minden igaz,és vasárnap már abban történik a fényezés
Bekaptad a legyet?
Az hiszem megkaptam a várt válaszokat, amiket köszönök szépen, ha lesz még kérdésem, lehet még bombázlak vele.
Egyébként az olajfogyasztás és a 2. fokozat dobálása immáron többször cáfolatba került ebben a topicban, remélem nem az elfogultság végett.
Az, hogy 1000-es vagy 600-as, arra azt mondom inkább 1000-es, hiszen egyik sem játékszer, erőtartalék akad bőven mind a kettőnél, aztán ha nem nőttem fel agyban az 1000-hez, akkor a 600-hoz miért lennék.
Köszönöm még egyszer.
Üdv!
Ez a motor jobb mint tavaly
De van aki csak azért melegít az utcán, mert a szomszédok előtt vagány
Volt egyszer egy rőnóm , heti háromszor nyitottam ki a motorháztetőt.
A mostani kocsimnak három havonta,hogy szélvédőmosót töltsek bele.
Nos ez utóbbi sokkal jobb érzés
holnap jön a kerítés ha minden igaz,és vasárnap már abban történik a fényezés