Rosszul gondolod, Sanyi. Nem az igénnyel van baj.
Ha egy kisgyerek csokit meg chipset kajál rendes ebéd helyett, akkor nem a gyerekkel van a baj, hanem azzal, aki eteti.
Ja és nagyon örültem neki A 2 karos kaszát is lefogta mert állandoan feltekerte a majd egy méteres fűvet csak hogy figyelmedet fel hívjam volt olyan gaz benne ami velem egy magaságu volt és a hátso terasz feljáro elötti apro fű az maga a gyönyőr volt
na tolom a lényeget zsákot nem tudtam venni mert délelöt volt csak nyitval a bolt ahol lelhetö máshol nem tudom hol (szerintem a Zamárdi őnkormányzatnál is van ) Tehát miután le kombányoltam kieresztettem oda hátra száradni kb 1m3 nyi anyag kivűl a ház elött tele volt szeméttel amit a szemközti bontásbol a sikeres munkások dobáltak ell reggelis zacsko ,villany vezeték mondjuk azt talán nem reggelire eték meg ez az amaz stb. Belül ott hátul amit mondtam ruhák meg ez az szemét szintén a dzsungel mélyéről elölkerülvel oda raktam a cserépre . Tehát lényeg a lényeg Fű lekombányolval szemét kigyüjtvel teraszok és a bejáro beton lesepervel tisztára .Jöhetnek a csajok .
Ha egy kisgyerek csokit meg chipset kajál rendes ebéd helyett, akkor nem a gyerekkel van a baj, hanem azzal, aki eteti.
TV meg volt még?
link
link
http://www.nagyvas.hu/motorosb...