Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem. Szülinapom volt, ezért kapott egy robogót.
Vagy inkább te kaptad töle munkába járni mert neki kell a sajátja ,
Neki. Munkába járni, meg aztán valahol el kell kezdeni.
krisztinek ?
Majd azért megnézem ahogy felemeled azt a TV-t. Honda Dio
Na szoval még a lényeg hogy kék veni zsákot aztán belerakni a fűvet és kirakni de vagy 5 -6 biztosan kel én már délután mentem és hiába akartam venni
dehogy nehéz csak Puhapöcs vagy Robogó mien robogó?
Tudod milyen nehéz az a TV? Egyedül fel se bírom emelni, majd beszartam. Le akartuk takarni, csak aztán elmentünk haza és vettünk egy robogót.
meg van még bár jó helyre tetted a fecske fészek alá azok meg rendezik éppen az othonukat
nem vitem de kellett volna 5.5 el fűnyírom van ami elég drasztikus de felesleges lett volna vinni
Rosszul gondolod, Sanyi. Nem az igénnyel van baj.
Ha egy kisgyerek csokit meg chipset kajál rendes ebéd helyett, akkor nem a gyerekkel van a baj, hanem azzal, aki eteti.
Nagyon hálás köszönet, tankesőn!
TV meg volt még?
Ja és nagyon örültem neki A 2 karos kaszát is lefogta mert állandoan feltekerte a majd egy méteres fűvet csak hogy figyelmedet fel hívjam volt olyan gaz benne ami velem egy magaságu volt és a hátso terasz feljáro elötti apro fű az maga a gyönyőr volt
Hello, ma én írtam e-mailt Neked. Ha lesz időd PLS válaszolj! Köszi
na tolom a lényeget zsákot nem tudtam venni mert délelöt volt csak nyitval a bolt ahol lelhetö máshol nem tudom hol (szerintem a Zamárdi őnkormányzatnál is van ) Tehát miután le kombányoltam kieresztettem oda hátra száradni kb 1m3 nyi anyag kivűl a ház elött tele volt szeméttel amit a szemközti bontásbol a sikeres munkások dobáltak ell reggelis zacsko ,villany vezeték mondjuk azt talán nem reggelire eték meg ez az amaz stb. Belül ott hátul amit mondtam ruhák meg ez az szemét szintén a dzsungel mélyéről elölkerülvel oda raktam a cserépre . Tehát lényeg a lényeg Fű lekombányolval szemét kigyüjtvel teraszok és a bejáro beton lesepervel tisztára .Jöhetnek a csajok .
halli
majdnem eltévettem benne
Nem én voltam a hunyó, mert én meg akartam küzdeni vele, de ugye nem volt kulcs...mert a kulcsfelelős otthon hagyta....
Mi van dzsungelt találtál?
jóestét....
Nem tudom a típusát a tiédnek ez csak tájékoztató jellegű.
link

link

http://www.nagyvas.hu/motorosb...