Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De azért találkozóra eljössz! . .
Én minden nap dolgozom több kevesebb lelkesedéssel
Én se sokat aludtam,nekem is meló van,sőt szombaton is dolgozom.
Szassz Gyulám megismétlem amit valamelyik kollégának már írtam. Mert valakinek dolgozni is kell!
Szia,mért nem aludtál még egy kicsit,későn feküdtél!
Jó reggelt
Na itt megtaláltam!
Laci köszi hogy szóltál,idén elég hiányos a Wild,meg a Motorozz.hu naptára,nincs rajtuk,sőt a makói se volt !
Leszarják azok a tévét,nem foglalkoznak vele!
Jó reggelt,na most valóban alszik még Pupu.
VÉGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Jó éjszakát
Na mindjárt
Már nem sokáig
Még mindig tartom
OK én még akkor tartom a frontot bagolyként
Faja. Volt nálam a Zsóóóti ma benn melóba, ezúton is elnézést, de hát láttad milyen örültek háza van nálunk...amit tudtam intéztem neki kedvezményt megnézte a kicsit is, mondtam neki, hogy menjen egy karikát, de azt mondta fél mondott valami megoldást, holnap megpróbálom megnézni. Egyszerűen nem jövök rá, mi baja lehet a gépnek. Tuti megint valami kis faszság. na mindegy..megyek elteszem magam, holnap szopás lesz.
Ma kihalt volt a fórum és melózok Ámbrás melózik Bakosi rambót játszott a dzsungelbe Csövi meg vett magának 1 robogót hogy tudjon mivel melózni járni mert Kriszti nem adja neki oda a motorját... ennyi röviden
Ha majd látjátok a tvbe vodafone reklám amibe van 1 triumph boneville azt itt forgatták a Balázzsal ilyen táblákat forgattak meg konfetti szalagot lövöldöztek és most van a termékfotózás na az 1 pöcsölős meló még
Na akkor maradjunk itt, facebook meg sportmotor sok egyszerre...na mizujs, mi volt ma?
Szeva Pupu jó az a KFC-s cucc
Jóccakát
Na én megyek jó cakát mindenkinek Mindjá reggel van holnap gyilkos napunk lesz
ÁÁÁ még dolgozok