Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ok. van itt jó kis leejtő csak az a gond én annak az alján vagyok és oda nem tologatom fel
Rendelj egy Grandert Potitól,neked sos-ba kiküldi!
Javaslok egy katapultot,az megoldja az ilyen problémáidat!
Gyulám itt 40 fok meleg van én 125 kg vagyok szerinted nem kapok szívinfarktust ha napon tologatom?
Mindjárt rendbejön csak mentem volna közértbe vele mert qrvára éhes vagyok már
Volt olyan 250-es ETZ generátorom,ami ha ki volt véve a blokkból kemény testzárlatos volt,viszont ha feltettem a helyére és meghúztam a rögzítő csavarokat,megszűnt a zárlat.Fújtam a tekercsekre egy kis lakkot,aztán nem volt vele baj.
A múltkor még becézted,most meg elválsz tőle,Próbáld betolni,lehet a főtengely szorult meg.
Elvileg bármikor tönkremehet,és elég öreg már a tekercs szigetelés,nem kell ahhoz túlhajtani se.
Ha nem indul be akkor felgyújtom elegem van belőle
Igaz nekem most 16aA-s zselés van benne,mikor indítottam februárban ebben is csak 12V-maradt,de beindította,és nem is elsőre,hanem 7-8 szor indítóztam.
De mitől lett zárlatos az állástól?
Attól még lehet hogy az indítómotorod zárlatos,és attól esik le a feszültség!
12,07 V van benne most felraktam töltőre a folyadék szint tökéletes benne. 1 hete rajtafelejtettem a gyújtást és leszívta 2ó alatt most megyek ráad gyújtás run kerepel ac indít szívatóval és katt és recccccssscscccscscscs kerepel a relé
Én ezért vittem ki az ablakon a töltőkábelt,ha leálltam vele,rádugom.De jó akku sokáig bírja,ugye februárban vettem észre hogy kiment egy biztosíték,addig a télen nem volt töltötte,de így is beindult.
Fél évig garanciás,ha nem a motor szívta le,kicserélik.
3 hónapos aksi
Nem indul ez a mocskos dög 1 hete nem indítottam és lemerült az aksi de hogy azt nem tudom nem volt rajta felejtve a gyújtás
szerencsére loptam 1 aksitöltőt
Nem kell félni ha gerincre vágod nem fáj az neki mert ott a protektor ing rajta
A kis kawasakis aranyos főleg mikor ráhasal
No végre egy Yamahás
Igen
Én jót röhögök rajtuk . .
Gombaaaaaa Gombaaaaaaa
Miért nők is motoroznak nem..